canyonlands

VIATGES A L'OEST AMERICÀ: DE DENVER A LAS VEGAS

El Viatge

Itinerari

Preus

Altres
Informacions

Com
Reservar

Cotxes de Lloguer

Es pot llogar un cotxe a partir dels 18 anys, però fins als 25, cal pagar un suplement important.
Per llogar el cotxe, és obligatori disposar d'una targeta de crèdit. Us la demanaran per cobrir possibles despeses imprevistes. En determinats casos les companyies retenen una quantitat que us retornaran en acabar el lloguer del cotxe.
Ja no cal disposar del carnet internacional de conduir.
Algunes dades que cal tenir en compte a l'hora de triar el vehicle de lloguer:
Si llogueu el cotxe en una ciutat, i el deixeu a una altre, possiblement us caldrà pagar un suplement (que normalment no sobrepassa els 300 dòlars més taxes). Us ho indicarem si és el vostre cas.
No tots els vehicles estan disponibles per ser llogats a una ciutat, amb possibilitat de deixar-lo a una altre. Alguns, els més grans (generalment), només es poden aconseguir amb gran antelació, perquè n'hi ha molt pocs de disponibles.
Per a grups de més de 5 persones, recomanem els 4x4 grans. Els monovolums són per 7 persones, però sense gairebé espai per a equipatge. A vegades (i nosaltres no ho podem garantir) el monovolum és d'un model més gran, i s'hi poden encabir fins a 6 persones amb poc equipatge.
Els 4x4 grans són ideals per a grups de fins a 6 o 7 persones, però n'hi ha molt pocs disponibles, i menys d'una ciutat a una altre.
Les furgonetes més grans, només es lloguen a uns pocs indrets, i sempre cal tornar-les al mateix indret.
Hi ha 4 opcions de lloguer de cotxe, que de manera resumida són:
 • amb assegurances.
 • amb assegurances i GPS.
 • amb assegurances, conductors addicionals i dipòsit de benzina.
 • amb assegurances, conductors addicionals i dipòsit de benzina i GPS.
 • Per defecte, fem els pressupostos i els preus de la web d'acord amb la tercera opció. Si voleu que en preparar-vos el pressupost, incloguem una altra de les opcions, feu-nos-ho saber.

Altres activitats que us podem oferir en aquest viatge

Aquestes activitats us les podem reservar, a més a més o enlloc de les que hem inclòs en el preu del viatge.

 • Excursió en 4x4 pel parc nacional d'Arches.
  Ideal per descobrir zones fora lluny de la carretera principal, i gaudir del parc més enllà dels seus arcs monumentals. Dura mig dia (matí o tarda) i la recomanem a aquells que passin una nit extra a Moab (fet que també recomanem).
 • Ràfting al Green River, prop de Moab.
  El Green River (riu verd) és un afluent del Colorado. A la zona del parc nacional de Arches i Canyonlands, a prop de Moab, hi ha la possibilitat de fer ràfting de diferents nivells, passant per gorges i canons. Si us atrau la idea de fer un ràfting pel Colorado, aquest n'és un bon tast.
 • Excursió fotogràfica de 2h30 a Antelope Canyon.
  Antelope Canyon no només és un indret sorprenent, també és un paradís dels fotògrafs. Normalment està prou ple de visitants, i la manera de poder fer fotografia amb una certa tranquil·litat i amb temps, és fer l'excursió de dues hores i mitja. No es veu res més que a l'excursió d'una hora i mitja, tan sols es disposa de temps i espai: imprescindible si voleu provar de practicar el vostre hobby.
 • Monument Valley en 4x4
  Aquest activitat no està inclosa en els diferents itineraris que visiten el Monument Valley, encara que la recomano en gran manera. Perquè no està inclosa: perquè és molt més senzill reservar-la sobre el terreny, amb una empresa local dels indis navajo: cotxes un pel atrotinats però excel·lents guies, i possibilitat de negociar, sobretot si sou més de dos. Us indicarem com trobar-los.


Vols

Hi ha un munt de combinacions possibles, segons l'itinerari. Les regles generals són que si voleu a una gran ciutat (tant d'entrada com de sortida) com ara San Francisco, Phoenix, Seattle o Denver, haurieu de poder trobar un vol amb una única escala, sigui a capital europea (Londres, Paris o Frankfurt) o a capital de la costa est americana (Nova York, Atlanta, Filadèlfia...). Si voleu a un aeroport regional (Rapid City, Bozeman, Spokane...), aleshores les dues escales estan garantides. Tot plegat, sempre que reservem el vol amb una certa antelació. La regla d'or és que a més tard fem la reserva, més car i més escales.
Quan cerquem per vosaltres el vol, no ho fem pas mirant la companyia, sinó l'aliança o grups de companyies. Essencialment, n'hi ha tres: Star Alliance (Lufthansa, United i US Airways), Oneworld (Brittish Airways i American Airlines) i Sky Team (Delta, Air France i KLM). Segons els vostres aeroports d'entrada i sortida dels vostres itineraris, tendim a mirar un grup o un altre, en funció dels seus hubs.
Alguns consells per aconseguir els vols a un preu raonable

Visats

Per entrar als Estats Units (encara que només hi esteu de trànsit cap a un altre país), és obligatori fer-se el visat de turista. No us deixaran pujar a l'avió si no teniu fet el visat. Aquest visat s'anomena ESTA, i es fa a través de la web que trobareu en aquest enllaç.
Hi ha una versió en espanyol si us és més fàcil que l'anglès (i molts altres idiomes, però no pas el català).
Omplir el formulari és molt senzill, només us cal tenir el passaport, el número de vol, l'adreça del primer hotel als Estats Units i una targeta de crèdit. Us cobraran 14 dòlars per persona.
Aquest visat té una durada de 2 anys. Si heu estat als Estats Units fa menys de 2 anys, ja el teniu fet, i només cal que aneu a la web per posar la nova data d'entrada, el vol i l'hotel del primer dia. En aquest cas, no us cobraran res.
Imprimiu-vos-en una còpia, o bé deseu-la al vostre ordinador. No us la demanaran en arribar a la frontera.
Informació més detallada sobre com obtenir l'ESTA

Moneda

Als Estats Units funcionen amb dòlars. Recomano canviar-los abans d'anar als Estats Units o bé, treure'n dels caixers automàtics. Penseu que a tot arreu podreu pagar amb targeta de crèdit, fins a quantitats ínfimes.
Si opteu per pagar en efectiu, el meu consell és que feu el canvi al vostre banc, abans de sortir de viatge.
Si opteu pel pagament amb targeta, el meu consell és que obtingueu, abans de sortir de viatge, una targeta de dèbit de Transferwise. Us permetrà estalviar-vos les comissions de canvi de moneda que cobren les grans targetes de crèdit en cada operació. La nostra experiència personal ens indica que l'estalvi és d'un 2 o un 3%.
Atenció: de tota manera, és imprescindible disposar d'una targeta de crèdit, que us demanaran per al lloguer del vehicle com a garantia. Les targetes de dèbit, sigui quina sigui, solen ser rebutjades.
Si voleu saber a quan està respecte a l'euro, podeu visitar aquesta web.

Despeses extres

L'oest americà és un territori molt gran, amb grans diferències de preu. En general, ciutats i parcs nacionals són més cars que els poblets o ciutats petites. Compteu que un esmorzar us pugui costar entre 7 i 15 dòlars (depèn de si sou a una ciutat o un parc nacional, o a un poblet perdut de l'oest americà), i un àpat a un restaurant de poble (posem un tall de carn més aviat gros amb un munt de patates fregides o al forn, i un parell de cerveses) de 25 o 30 dòlars. Evidentment, tot depèn de què trieu, i si hi incloem begudes alcohòliques.
Hi ha supermercats a per tot arreu, on és fàcil trobar menjar per emportar a preus molt més econòmics, ideal pels àpats del migdia. Us indicarem on trobar aquests supermercats.
La bezina és baratíssima per nosaltres, encara que varia molt d'un estat a un altre. per exemple, wyoming sol ser molt barat, i Califòrnia més car. Ara mateix, segons l'estat, un litre val uns 75/85 cèntims!viajes a Estados Unidos viajes al oeste americano parques nacionales de Estados Unidos fly and drive estados unidos parques nacionales estados unidos
viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Pinterest viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Facebook viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Twitter
Estudi Marta Sansa