Tombstone Mountains

VIATGES A ALASKA: ALASKA I YUKON, EN 21 DIES

El Viatge

Itinerari

Preus

Altres
Informacions

Com
Reservar

Cotxes de Lloguer

Es pot llogar un cotxe a partir dels 18 anys, però fins als 25, cal pagar un suplement important.
Per llogar el cotxe, és obligatori disposar d'una targeta de crèdit. Us la demanaran per cobrir possibles despeses imprevistes. En determinats casos les companyies retenen una quantitat que us retornaran en acabar el lloguer del cotxe.
Ja no cal disposar del carnet internacional de conduir.
Algunes dades que cal tenir en compte a l'hora de triar el vehicle de lloguer:
Si llogueu el cotxe en una ciutat, i el deixeu a una altre, possiblement us caldrà pagar un suplement (que normalment no sobrepassa els 300 dòlars més taxes). Us ho indicarem si és el vostre cas.
No tots els vehicles estan disponibles per ser llogats a una ciutat, amb possibilitat de deixar-lo a una altre. Alguns, els més grans (generalment), només es poden aconseguir amb gran antelació, perquè n'hi ha molt pocs de disponibles.
Per a grups de més de 5 persones, recomanem els 4x4 grans. Els monovolums són per 7 persones, però sense gairebé espai per a equipatge. A vegades (i nosaltres no ho podem garantir) el monovolum és d'un model més gran, i s'hi poden encabir fins a 6 persones amb poc equipatge.
Els 4x4 grans són ideals per a grups de fins a 6 o 7 persones, però n'hi ha molt pocs disponibles, i menys d'una ciutat a una altre.
Les furgonetes més grans, només es lloguen a uns pocs indrets, i sempre cal tornar-les al mateix indret.
Hi ha 4 opcions de lloguer de cotxe, que de manera resumida són:
 • amb assegurances.
 • amb assegurances i GPS.
 • amb assegurances, conductors addicionals i dipòsit de benzina.
 • amb assegurances, conductors addicionals i dipòsit de benzina i GPS.
 • Per defecte, fem els pressupostos i els preus de la web d'acord amb la tercera opció. Si voleu que en preparar-vos el pressupost, incloguem una altra de les opcions, feu-nos-ho saber.

Altres activitats que us podem oferir en aquest viatge

Aquestes activitats us les podem reservar, a més a més o enlloc de les que hem inclòs en el preu del viatge.
Un detall important sobre les activitats a Alaska, sobretot aquelles que impliquen volar. És prou normal (entre un 20% i un 40% segons el lloc i activitat) que s'anul·li per causes meteorològiques. Aleshores, totes les companyies us oferiran volar una altre hora, dia, o bé fer una altre excursió. Si no ho accepteu, us retornaran el 100% de l'import de l'activitat. Si l'heu reservada a través nostre, aleshores ens tornen els diners a nosaltres, i us fem una transferència.

 • Dia complet per 4 persones (com a màxim) amb els óssos a Katmai/Lake Clark.
  Es tracta de la mateixa excursió que oferim en els viatges a Alaska, des de Homer. Les diferències són dues: un màxim de 4 persones amb un guia, i una estada de fins a 10 hores sobre el terreny, amb els óssos. Aquesta excursió és ideal per un petit grup que tingui un gran interès en l'observació dels óssos grizzli de Katmai o Lake Clark (segons on hi hagi més gran concentració d'óssos), en la fotografia, etc...
 • 1 o 2 dies observant els óssos grizzlis a Brooks Falls.
  Brooks Falls és el lloc emblemàtic per a l'observació dels óssos grizzli, des que National Geographic hi va anar a filmar-los a la cascada. Brooks Falls es troba al parc nacional de Katmai, on els óssos estan especialment protegits, un paradís per aquests animals. A Brooks Falls s'hi va des de Anchorage, tant en avió com en avioneta. S'hi pot passar una nit, però cal dir que cal una gran antelació en la reserva, i que els preus són importants, per un allotjament prou bàsic.
  La temporada d'observació dels óssos a la cascada de Brooks varia segons l'any (fins que no arriba el salmó, no n'hi ha gairebé ni un), però sol ser de mitjans de juny a mitjans de juliol. Sol estar ple, calen torns per estar-se a una de les tres plataformes d'observació.
 • Vol al McKinley i senderisme.
  Per a grups de màxim 6 persones, hi ha l'opció de volar per veure el McKinley des de Talkeetna, però enlloc de l'aterratge a la glacera Ruth, fer-ho (amb hidroavió) a un llac proper a la glacera. Des d'allà, amb un guia, fer una excursió a peu dues hores. Pels amants del senderisme, aquesta és una opció a considerar, ja que el recorregut és dins del parc de Denali, a la vessant sud del McKinley, sense accés si no és per l'aire.
 • Sobrevol de les glaceres al parc nacional de Wrangell St Elias.
  Un cop sou a McCarthy / Kennicott, al parc nacional del Wrangell St Elias, teniu l'opció de fer un sobrevol de les muntanyes i glaceres del parc. En general, i sobretot si sou un grup (4 o 6 persones), hi ha l'opció de lligar aquest sobrevol a l'anada o la tornada des de Chitina. Es pot fer de mitja hora o fins a 90 minuts.
 • Vol fins Barrow, al Cercle Polar Àrtic.
  Sortida des de Fairbanks, es vola fins a Barrow, el poble més al nord d'Alaska, a tocar de l'oceà Àrtic, i per sobre del Cercle Polar. És una excursió d'un o dos dies, que té un problema important: el percentatge de cancel·lacions és molt alt, a Barrow no només hi fa mal temps i fred, sinó que sobretot, hi ha una espessa boira. El preu és important, i en el contracte ja t'avisen que si no poden aterrar a Barrow, ho faran a un altre lloc prou més al sud, just per sobre del Cercle Polar. En definitiva, només per fans de l'oceà Àrtic.
 • Ràfting al riu Nenana.
  Des de Denali, es pot fer un ràfting prou senzill pel riu Nenana. No cal reserva prèvia, us direm on el podeu contractar, és una activitat que tot plegat no ocupa més de 3 hores, així que podeu fer-la, sobretot si aquell dia feu not a Fairbanks.

Vols

Els preus dels vols no estan inclosos en el preu del viatge.
Disposem d'un sistema de reserva de vols. Això ens permet accedir a tarifes especials per a agents de viatges. Malgrat això, si ja disposeu d'una reserva aèria, o simplement preferiu fer la reserva dels vols vosaltres mateixos, nosaltres adaptarem l'itinerari del viatge al dels vols.
Consells per aconseguir els vols a un preu raonable
Per anar fins Alaska, sens cap mena de dubtes recomanem fer el vol amb Condor. Es tracta d'una companyia de vols turístics, que ofereix vols amb una única escala a Frankfurt, fins a Anchorage, Fairbanks o Whitehorse. Des de Barcelona, els vols són d'un total d'unes 16 hores.
Si no voleu amb Condor, haureu de fer dues escales, una d'elles en una capital americana. En aquest cas, el total de temps de vol es pot allargar fins a les 22 hores.

Visats

Per entrar als Estats Units (encara que només hi esteu de trànsit cap a un altre país), és obligatori fer-se el visat de turista. No us deixaran pujar a l'avió si no teniu fet el visat. Aquest visat s'anomena ESTA, i es fa a través de la web que trobareu en aquest enllaç.
Hi ha una versió en espanyol si us és més fàcil que l'anglès (i molts altres idiomes, però no pas el català).
Omplir el formulari és molt senzill, només us cal tenir el passaport, el número de vol, l'adreça del primer hotel als Estats Units i una targeta de crèdit. Us cobraran 14 dòlars per persona.
Aquest visat té una durada de 2 anys. Si heu estat als Estats Units fa menys de 2 anys, ja el teniu fet, i només cal que aneu a la web per posar la nova data d'entrada, el vol i l'hotel del primer dia. En aquest cas, no us cobraran res.
Imprimiu-vos-en una còpia, o bé deseu-la al vostre ordinador. No us la demanaran en arribar a la frontera.
Informació més detallada sobre com obtenir l'ESTA

Moneda

Als Estats Units (i per tant, Alaska inclosa) funcionen amb dòlars. Penseu que a tot arreu podreu pagar amb targeta de crèdit, fins a quantitats ínfimes.
Al Canadà, la moneda és el dòlar canadenc. Com als Estats Units, a tot arreu es pot pagar amb targeta de crèdit i hi ha caixers automàtics per treure diners, si us en calen.
No recomano pagar amb dòlars americans al Canadà, si us l'accepten, us faran un canvi poc favorable (per vosaltres, es clar).
Si opteu per pagar en efectiu, el meu consell és que feu el canvi al vostre banc, abans de sortir de viatge.
Si opteu pel pagament amb targeta, el meu consell és que obtingueu, abans de sortir de viatge, una targeta de dèbit de Transferwise. Us permetrà estalviar-vos les comissions de canvi de moneda que cobren les grans targetes de crèdit en cada operació. La nostra experiència personal ens indica que l'estalvi és d'un 2 o un 3%. Més informació en aquest enllaç.
Atenció: de tota manera, és imprescindible disposar d'una targeta de crèdit, que us demanaran per al lloguer del vehicle com a garantia. Les targetes de dèbit, sigui quina sigui, solen ser rebutjades.
Si voleu saber a quan estan respecte a l'euro, podeu visitar aquesta web.

Despeses extres

Alaska tendeix a ser més car que la resta dels Estats Units. Gairebé tot s'importa, com a qualsevol dels països nòrdics. Compteu que un esmorzar us pugui costar entre 15 i 20 dòlars, i un àpat a restaurant rarament baixarà dels 35 o 40 dòlars. Evidentment, tot depèn de què trieu, i si hi incloem begudes alcohòliques.
Hi ha supermercats a les ciutats i pobles importants, on és fàcil trobar menjar per emportar a preus molt més econòmics, ideal pels àpats del migdia. Us indicarem on trobar aquests supermercats.
La bezina és un xic més barata que a la resta dels Estats Units, la qual cosa la fa baratíssima per nosaltres. Ara mateix, un litre val uns 70/80 cèntims!

viatges a Alaska, Oest del Canadà i Oest Americà dels Estats Units viatges a Alaska, Oest del Canadà i Oest Americà dels Estats Units viatges a Alaska, Oest del Canadà i Oest Americà dels Estats Units viatges a Alaska, Oest del Canadà i Oest Americà dels Estats Units viatges a Alaska, Oest del Canadà i Oest Americà dels Estats Units
viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Pinterest viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Facebook viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Twitter
Estudi Marta Sansa