Bryce Canyon, Utah

VIATGES A L'OEST AMERICÀ

PARCS NACIONALS I COSTA OEST

El Viatge

Itinerari

Calendari i Preus

Altres
Informacions

Com
Reservar

Dia 1: Catalunya - Phoenix - Scottsdale

Sortida des de Barcelona (consulteu-nos sobre la possibilitat de fer-ho des d'altres ciutats) per volar fins a Phoenix, sigui via capital europea, o via alguna ciutat de la costa est dels Estats-Units. Arribada a Phoenix per la tarda/nit. Hi ha 9 hores de diferència entre Phoenix i Catalunya. En arribar, i després de recollir les maletes, us trobareu amb el guia del viatge. Ab la furgoneta anireu fins al vostre hotel, situat a la zona de Scottsdale, a l'est de Phoenix. Hi sereu en una mica més de mitja hora. Temps per relaxar-vos després del llarg viatge.

Dia 2: Grand Canyon

Esmorzar, i deixem l'hotel per, primer de tot, anar a cercar provisions pels picnics del viatge. Seguidament, deixem Phoenix, i enfilem cap al nord. La ruta fa pujada, ens dirigim cap a l'altiplà del Colorado. Farem una primera parada a les ruines índies de Montezuma Castle, per seguir cap a Williams. Es tracta d'un poble de la popular Ruta 66. Finalment, farem els darrers 60 km que ens separen del nostre allotjament, a la porta del Gran Canyon National Park. Ens instal·larem i anirem a visitar el Gran Canó, fins al moment de la osta de sol. Retorn al nostre allotjamnt per sopar i passar la nit.

Dia 3: Sobrevol - Lake Powell

Esmorzar. Trasllat a l'aeroport de Grand Canyon (a tocar del nostre hotel) per fer el sobrevol en helicòpter. A la tornada, ens desplaçarem cap al parc, per completar-ne la visita. Després de dinar, sortirem per la porta est del parc, per dirigir-nos cap al llac Powell, creta a partir de la presa de Page, sobre el riu Colorado. Allà ens hi instal·larem per passar la nit.

Dia 4: Antelope Canyon - Monument Valley

Esmorzar, i visita de la presa i dels voltants del llac. Abans del migdia, anirem a fer l'excursió a Antelope Canyon, a tocar de Page. Un cop acabada l'excursió, sortirem cap a Monument Valley, a través de la reserva dels indis Navajo. Hi serema primera hora de la tarda, a temps per fer l'excursió al moment de la posta de sol, que podrem contemplar des de dins del parc. Nit a un hotel proper al Monument Valley.

Dia 5: Canyonlands - Moab

Esmorzar, i sortida cap al nord, entrant a l'estat de Utah. Visita de la zona nord del Monument Valley, i després ruta fins al sud del parc de Canyonlands. A primera hora de la tarda, arribarem a Moab (la nostra base per les properes dues nits) i des d'allà, farem una primera visita al parc d'Arches.

Arches - Canyonlands - Moab

Esmorzar ben aviat, per poder visitar i caminar una mica per Arches abas el Sol no faci la seva feina. La tarda la dedicarem a la part nord del parc de Canyonlands, fins a la posta de sol. Nit a Moab.

Dia 7: Bryce Canyon

Esmorzar i sortida cap a Bryce, també de bon matí. La ruta és llarga però escènicament molt bonica. Arribarem a Bryce a primera hora de la tarda, amb temps per visitar el parc i passejar al voltant de "l'amfiteatre". Nit a Bryce City.

Dia 8: Zion - Springdale

Esmorzar (avui sense tantes matines), per acabar la visita a Bryce (qui vulgui podrà fer aquesta passejada de una hora aproximadament), i sortir cap a Zion. En un parell d'hores arribarem a Zion, i travessarem els tunels del parc. Ens instal·larem a Springdale, i dedicarem la tarda a la visita de Zion. Nit a Springdale.

Dia 9: Las Vegas

Esmorzar, i sortida cap a Las Vegas, on possiblement arribem abans de l'hora de dinar. Farem unes quantes voltes avinguda amunt i avall, veurem la part vella de la ciutat, i temps lliure per gaudir de l'activitat frenètica d'aquesta curiosa ciutat. Nit a Las Vegas..

Dia 10: Death Valley - Bishop

Esmorzar, i sortida de las Vegas per anar cap al death Valley, ja a Califòrnia. Visita d'aquest desert, un dels punts més baixos del planeta (122 metres sota el nivell del mar). Per latarda ja l'haurem travessat, i enfilarem cap al nord per la vall del Mono fins arribar al poblet de Bishop, on farem parada i fonda després d'una llarga ruta.

Dia 11: Tioga Pass - Yosemite - El Portal

Esmorzar, i sortida cap al parc del Yosemite. Hi entrarem per la porta est, que fa la pujada del Tioga Pass (3000 metres). anirem fent nombroses parades, tant per les vistes com per fer alguna passejada curta. Cap a primera hora de la tarda haurem baixat fins a la vall del riu Merced, el cr del parc del Yosemite. Ens instal·larem al nostre hotel, just a l'entrada del parc, i farem una primera visita de la vall.

Dia 12: Yosemite - El Portal

Esmorzar i dia complet al parc. Primer, dedicarem el matí a la vall del riu Merced, i la tarda pujarem en cotxe fins a Glacier Point View, i d'allà anirem fins el bosc de sequoies de Mariposa. Tornada cap al nostre hotel quan ja es vagi fent fosc.

Dia 13: San Francisco

Esmorzar, i ruta cap a San Francisco, on hi hauriem de ser en unes 4 hores a molt estirar. Travessarem zones de conreus de fruites, i entrarem a la badia de San Francisco pel pont d'Oakland. Ens isntal·larem a l'hotel al centre de la ciutat, i sortirem a fer una visita del Golden Bridge. Resta de la tarda lliure per passejar o agafar el tramvia. Nit a San Francisco.

Dia 14: San Francisco

Esmorzar i dia complet a San Francisco, farem servir el tramvia per desplaçar-nos amunt i avall. Nit a San Francisco.

Dia 15: Aeroport

Sortida cap a l'aeroport per agafar el nostre vol de retorn. Nit a bord.

Dia 16: Catalunya

Arribada a Catalunya.

viajes a Estados Unidos viajes al oeste americano parques nacionales de Estados Unidos fly and drive estados unidos parques nacionales estados unidos
viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Pinterest viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Facebook viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Twitter
Estudi Marta Sansa