Ice Explorer

VIATGES A L'OEST DEL CANADA: MUNTANYES ROCALLOSES I COSTA DEL PACÍFIC

El Viatge

Itinerari

Preus

Altres
Informacions

Com
Reservar

Cotxes de Lloguer

Es pot llogar un cotxe a partir dels 18 anys, però fins als 25, cal pagar un suplement important.
Per llogar el cotxe, és obligatori disposar d'una targeta de crèdit. Us la demanaran per cobrir possibles despeses imprevistes. En determinats casos les companyies retenen una quantitat que us retornaran en acabar el lloguer del cotxe.
Ja no cal disposar del carnet internacional de conduir.
Algunes dades que cal tenir en compte a l'hora de triar el vehicle de lloguer:
Si llogueu el cotxe en una ciutat, i el deixeu a una altre, possiblement us caldrà pagar un suplement (que normalment no sobrepassa els 300 dòlars més taxes). Us ho indicarem si és el vostre cas.
No tots els vehicles estan disponibles per ser llogats a una ciutat, amb possibilitat de deixar-lo a una altre. Alguns, els més grans (generalment), només es poden aconseguir amb gran antelació, perquè n'hi ha molt pocs de disponibles.
Per a grups de més de 5 persones, recomanem els 4x4 grans. Els monovolums són per 7 persones, però sense gairebé espai per a equipatge. A vegades (i nosaltres no ho podem garantir) el monovolum és d'un model més gran, i s'hi poden encabir fins a 6 persones amb poc equipatge.
Els 4x4 grans són ideals per a grups de fins a 6 o 7 persones, però n'hi ha molt pocs disponibles, i menys d'una ciutat a una altre.
Les furgonetes més grans, només es lloguen a uns pocs indrets, i sempre cal tornar-les al mateix indret.
Hi ha 4 opcions de lloguer de cotxe, que de manera resumida són:
 • amb assegurances.
 • amb assegurances i GPS.
 • amb assegurances, conductors addicionals i dipòsit de benzina.
 • amb assegurances, conductors addicionals i dipòsit de benzina i GPS.
 • Per defecte, fem els pressupostos i els preus de la web d'acord amb la tercera opció. Si voleu que en preparar-vos el pressupost, incloguem una altra de les opcions, feu-nos-ho saber.

Altres activitats que us podem oferir en aquest viatge

Aquestes activitats us les podem reservar, a més a més o enlloc de les que hem inclòs en el preu del viatge.

 • Óssos negres a Tofino
  Excursió en vaixell, es fa dos cops al dia, quan la marea està baixa. Els óssos negres de la costa de l'illa de Vancouver aprofiten la baixada de l'aigua per sortir a caçar moluscs. Si no heu ensopegat amb prous óssos durant el vostre viatge, o simplement sou dels que gaudiu amb la fauna, us recomanem aquesta sortida.
 • Sobrevol en helicòpter dels parcs de Banff i Jasper.
  Vols d'entre 10 i 50 minuts, per poder gaudir des de l'aire dels parcs de Banff i Jasper, i sobretot, del camp de gel de Columbia.
 • Pujada en telefèric (Gondola) a Banff.
  Un clàssic. Us la podeu reservar vosaltres mateixos a través d'aquesta web.

Vols

Els preus dels vols no estan inclosos en el preu del viatge.
Disposem d'un sistema de reserva de vols. Això ens permet accedir a tarifes especials per a agents de viatges. Malgrat això, si ja disposeu d'una reserva aèria, o simplement preferiu fer la reserva dels vols vosaltres mateixos, nosaltres adaptarem l'itinerari del viatge al dels vols.
Consells per aconseguir els vols a un preu raonable
Per anar fins a l'oest del Canadà, hi ha dues grans opcions. La primera, és amb Air Canadà, que ofereix vols des de Barcelona directes a Toronto o Montreal, des d'on s'enllaça cap a Calgary o Vancouver. La segona opció és fer escala a una capital europea com ara Londres (amb Brittish Airways) o Frankfurt (amb Lufthansa o Condor), entre altres. Des d'aquests grans aeroports europeus, hi ha vols directes tan a Calgary com a Vancouver.

Visats

Per entrar al Canadà, només us cal un passaport amb una data d'expiració d'un mínim de 6 mesos (des de la data d'entrada al país). No cal cap visat previ.
Si en el vostre viatge al Canadà, heu d'entrar als Estats Units (encara que només hi esteu de trànsit cap a un altre país), és obligatori fer-se el visat de turista. No us deixaran pujar a l'avió si no teniu fet el visat. Aquest visat s'anomena ESTA, i es fa a través de la web que trobareu en aquest enllaç.
Hi ha una versió en espanyol si us és més fàcil que l'anglès (i molts altres idiomes, però no pas el català).
Omplir el formulari és molt senzill, només us cal tenir el passaport, el número de vol, l'adreça del primer hotel als Estats Units i una targeta de crèdit. Us cobraran 14 dòlars per persona.
Aquest visat té una durada de 2 anys. Si heu estat als Estats Units fa menys de 2 anys, ja el teniu fet, i només cal que aneu a la web per posar la nova data d'entrada, el vol i l'hotel del primer dia. En aquest cas, no us cobraran res.
Imprimiu-vos-en una còpia, o bé deseu-la al vostre ordinador. No us la demanaran en arribar a la frontera.
Informació més detallada sobre com obtenir l'ESTA

Moneda

Al Canadà funcionen amb dòlars canadencs. Els reconeixereu perquè molts bitllets i monedes porten l'efígie de la reina del Canadà (Elisabet II, més popular com a reina d'Anglaterra). Recomano canviar-los abans d'anar al Canadà o bé, treure'n dels caixers automàtics. Penseu que a tot arreu podreu pagar amb targeta de crèdit, fins a quantitats ínfimes.
No recomano pagar amb dòlars americans al Canadà, si us l'accepten, us faran un canvi poc favorable (per vosaltres, es clar).
Si opteu per pagar en efectiu, el meu consell és que feu el canvi al vostre banc, abans de sortir de viatge.
Si opteu pel pagament amb targeta, el meu consell és que obtingueu, abans de sortir de viatge, una targeta de dèbit de Transferwise. Us permetrà estalviar-vos les comissions de canvi de moneda que cobren les grans targetes de crèdit en cada operació. La nostra experiència personal ens indica que l'estalvi és d'un 2 o un 3%.
Atenció: de tota manera, és imprescindible disposar d'una targeta de crèdit, que us demanaran per al lloguer del vehicle com a garantia. Les targetes de dèbit, sigui quina sigui, solen ser rebutjades.
Si voleu saber a quan està respecte a l'euro, podeu visitar aquesta web.

Despeses extres

Les despeses quotidianes al Canadà no són pas massa més que les de casa nostra. Compteu que un esmorzar us pugui costar entre 15 i 20 dòlars, i un àpat a restaurant rarament baixarà dels 25 o 30 dòlars. Evidentment, tot depèn de què trieu, i si hi incloem begudes alcohòliques.
Hi ha supermercats a les ciutats i pobles importants, on és fàcil trobar menjar per emportar a preus molt més econòmics, ideal pels àpats del migdia. Us indicarem on trobar aquests supermercats.
La bezina és un xic més cara que als Estats Units, però segueix sent més econòmica que a Catalunya per nosaltres. Ara mateix, un litre val 1 euro o 1,10 euros!

Canada Canada Canada Canada Canada
viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Pinterest viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Facebook viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Twitter
Estudi Marta Sansa