Monestir de Rila

ALTRES VIATGES, ALTRES ESPECIALISTES

BULGÀRIA

Durant més de 15 anys, Agama i la Ioni hem col·laborat en l'organització de viatges a Bulgària. Ara, ella ha creat la seva pròpia agència, des de la que segueix oferint els mateixxos viatges. Sense cap mena de dubte, us recomano li feu un truc o li escriviu un email, si voleu fer un bon viatge per Bulgària.
Roses al jardí del monestir de Sokolski, Bulgària
ANTÀRTIDA

Vaixells d'expedició al continent blanc, de la mà de Senyors Passatgers. Una àmplia oferta d'itineraris entre els mesos d'octubre i abril de cada any.
Rutes a la península antàrtica, a les Falkland i Geòrgia del Sud... amb guies en anglès, però també en alguns casos en espanyol i, fins i tot, en català en unes sortides.

pingüins
ÀRTIC

Vaixells d'expedició a Svalbard / Spitsbergen, a Groenlàndia, i fins i tot al Pol Nord magnètic, de la mà de Senyors Passatgers. Una àmplia oferta d'itineraris entre els mesos de maig i setembre de cada any.
Viatges en creuers de menys de 120 passatgers, amb un equip de guies, que en alguns casos també us poden donar les explicacions en espanyol i, fins i tot, en català.

50 Years of Victory, navegant cap al Pol Nord magnètic
HOLANDA

Si esteu pensant en passar uns dies a Holanda, o fer-hi una estada més llarga, no dubteu a consultar aquesta web. Des de Descobreix Holanda us podran oferir tota mena de serveis de guia, activitats, allotjament... tot el que us cal per gaudir al màxim del vostre viatge a Holanda.

viatges a Holanda
ÍNDIA I NEPAL

Per viatjar a l'Índia, us recomanem a l'agència de viatges especialista en l'Índia i el subcontinent indi Índia a la Carta .
A través del seu web, trobareu una varietat d'itineraris i propostes de viatge. Però per sobre de tot, quan contacteu amb ells, us respondrà un especialista en l'Índia, algú a qui preguntar, consultar, que coneix el país.

pregant al Ganges
ISLÀNDIA

Si desitgeu fer un viatge a Islàndia, no deixeu de contactar l'agència NewsMadretierra , a Madrid. Amb gairebé 20 anys d'experiència, el viatge a mida a Islàndia és un dels seus punts forts. Des del fly and drive més clàssic, fins a activitats de senderisme, observació de balenes, aigües termals, estada en granges... no dubteu a contactar-les.
Islàndia
ITÀLIA

No sé si és casualitat, però a Itàlia podem trobar la major concentració de guies catalans o en català del món sencer, exceptuant el nostre país, és clar! Segurament hi ha alguna mena de passió pels nostres veïns, pel seu art, per la seva cultura... Si vosaltres també la sentiu, i voleu viatjar a Itàlia, el meu consell és que us poseu en contacte amb ells. A Roma , a Florencia , a Venècia ...a i molts altres!

viatges a Itàlia
JAPÓ

Ja fa anys que conec a en Fidel Vives, que viu i treballa al Japó (i jo diria que ja s'ha fet mig japonès...). Si voleu fer un viatge al Japó, us aconsello que contacteu amb Japoplan, l'agència local des de la que us podrà preparar el vostre viatge (per lliure o en grup) al país del Sol Naixent. L'he recomanat personalment en més d'una ocasió, i fins ara sempre amb èxit. Podeu consultar molta de la seva oferta a la web de Japoplan, i des d'allà contactar-lo per email.

viatges al Japó
EL MARROC

Per viatjar al Marroc, us recomanem contacteu amb l'Àngel Garriga, de l'agència de viatges Marhaba .
Els anys de viatges al Marroc, i la seva experiència professional com a agent de viatges, el fan la persona idònia per preparar-vos qualsevol mena de ruta en aquest país, molt més enllà del turisme clàssic.

kasbah al Marroc, autor Àngel Garriga
VIATGES EN MOTO

Si voleu viatjar amb moto per la Ruta 66 o Austràlia, entre altres indrets, i ho voleu fer amb un especialista que us guia i s'encarrega de tota la logística del viatge, no dubteu a visitar la web de'n Jens, l'agència de viatges Rumbo 66. Prepara detalladament els seus itineraris, i us acompanya en grups reduits.

en moto per la ruta 66, autor Jens Wiegand
viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Pinterest viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Facebook viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Google + viatges a Canadà, Alaska, Oest americà a Twitter
Sadi Software, desarrollo web y software a medida en BarcelonaEstudi Marta Sansa