Agama - Viatge a l'Oest del Canadà, parcs nacionals, Inside Passage, illa de Vancouver
viatges a l'oest del Canadà, pesca del salmó

Viatges a l'Oest de Canadà: Parcs de les Rocalloses canadenques, Inside Passage i Illa de Vancouver

Resum:

Vet aquí un itinerari molt complet de la ruta a l'Oest del Canadà, que inclou els grans parcs de les rocalloses, l'Inside Passage i la illa de Vancouver. Aquesta parella disposava dels dies suficients per poder-la fer amb una certa tranquil·litat. L'observació de fauna é sun dels punts forts d'aquests itineraris per la costa del Pacífic, i que inclou una breu visita d'Alaska.


Dates en què es va fer el viatge:

Del 8 al 29 d'agost de 2016

Nombre de persones:

2

Nombre d'habitacions:

1 doble

Tipus de vehicle:

Intermig
Itinerari esquemátic:

08-08-2016 - Catalunya - Calgary
09-08-2016 - Calgary - Banff - Lake Louise
10-08-2016 - Yoho - Lake Louise
11-08-2016 - Lake Louise - Saskatchewan Crossing
12-08-2016 - Saskatchewan Crossing - Jasper
13-08-2016 - Jasper
14-08-2016 - Jasper - Prince George
15-08-2016 - Prince George - Smithers
16-08-2016 - Smithers - Stewart
17-08-2016 - Stewart (Hyder - Alaska)
18-08-2016 - Stewart - Prince Rupert
19-08-2016 - Prince Rupert - Inside Passage - Telegraph Cove
20-08-2016 - Telegraph Cove (observació óssos)
21-08-2016 - Telegraph Cove (observació óssos)
22-08-2016 - Telegraph Cove - Tofino
23-08-2016 - Tofino (observació de balenes)
24-08-2016 - Tofino
25-08-2016 - Tofino - Victoria
26-08-2016 - Victoria - Vancouver
27-08-2016 - Vancouver
28-08-2016 - Aeroport - Nit en vol.
29-08-2016 - Arribada a origen del viatge.

Itinerari detallat:


08-08-2016

Catalunya - Calgary
Vol via capital europea o bé via Toronto/Montreal. En principi, serà una única escala. Us informarem dels tràmits de frontera al Canadà. No cal cap visat per entrar al Canadà.
Arribada a l'aeroport de Calgary. Esteu a 8 hores de diferència amb Catalunya. Una vegada recollit el vehicle en el mateix aeroport, us traslladeu cap al centre de la ciutat, on es troba el vostre hotel. Segons l'hora d'arribada, més o menys temps lliure per passejar, relaxar-vos del llarg viatge. Si disposeu de temps, suggerim provar algun dels excel·lents restaurants de carn (steakhouse) de Calgary (us en recomanem algun en la documentació del viatge): la carn d'Alberta es considera la de més qualitat al Canadà. Nit a Calgary.


Serveis Inclosos:
- Lloguer de Cotxe: 08-08-2016 al 29-08-2016 - Cotxe de categoria "Intermitja", corresponent a un Mazda 3 Skyativ (o similar). Capacitat per 5 persones, 2 maletes grans, 2 maletes petites, canvi automàtic, aire condicionat. Inclou quilometratge il·limitat, assegurança amb franquícia per col·lisió o robatori, cobertura addicional de responsabilitat civil, taxes locals i d`aeroport, conductors addicionals i dipòsit de benzina (es pot tornar buit).

- Allotjament: Ramada Downtown: 3 estrelles, al centre de Calgary, funcional, habitacions amb dos llits dobles, un king o un queen, cafetera, secador i wifi. L'hotel té piscina, l'esmorzar tipus bufet està inclòs. Parking de pagament. Un hotel molt pràctic i ben situat.



09-08-2016

Calgary - Banff - Lake Louise
Segurament us despertareu aviat, a causa de la diferència horària. Deixeu el vostre hotel i en direcció a l'oest per la Transcanadenca, us adreceu cap al parc nacional de Banff. En poc més d'una hora passareu el control d'entrada al parc, i poc després, arribareu al poble de Banff. És la capital del que va ser el primer parc nacional del Canadà.
Deixat el poble de Banff, podeu sortir cap al proper llac Minnewanka. D'allà, i en direcció nord, seguint la carretera de la vall del riu Bow, podeu anar fins el canó de Johnston (on recomanem pujar al menys fins a la primera cascada... i si podeu, la segona!). Una mica abans d'arribar a Lake Louise, trobareu el vostre hotel, a tocar del riu Bow. Un cop allotjats, podeu anar fins al llac Louise (a uns 15 minuts en cotxe del vostre hotel), considerat una de les joies del parc.
Retorn al vostre hotel, on podeu sopar.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Baker Creek Chalets: Hotel a prop de Lake Louise, a la carretera vella de Banff, a tocar del riu Bow. Ofereix allotjament en cabanes i habitacions en un petit edifici de dues plantes, totes construccions amb fusta. Molt ben cuidat i tranquil, disposa de restaurant. Habitació amb un llit de matrimoni i cuina (One Bedroom Suite).



10-08-2016

Lake Louise
Seguint amb les nostres recomanacions, avui podeu començar la jornada amb una passejada de tan bon matí com us sigui possible, al voltant del llac Louise. Seguidament, agafeu el vostre vehicle i aneu fins al proper llac Moraine. A continuació, us dirigiu cap al parc nacional de Yoho, just a l'entrada de la Colúmbia Britànica. Allà no us podeu perdre les cascades Takakaw (no dubteu a acostar-vos-hi tant que pogueu, us mullareu però val la pena), els ponts naturals i el llac Maragda (el nostre preferit per fer una activitat imprescindinble al Canadà: anar en canoa). Retorn cap a Lake Louise, on passeu la nit.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Castle Mountain Chalets: Hotel entre Lake Louise i Banff, a la carretera vella de Banff, a la riba del riu Bow. Ofereix allotjament en cabanes. Molt ben cuidat i tranquil, , disposa de restaurant.



11-08-2016

Lake Louise - Saskatchewan Crossing
Podeu dedicar part del matí a seguir visitant Banff, o fer alguna passejada per la zona dels llacs. Sortida cap al nord, agafant la Icefield Parkway, per dirigir-vos cap al nord del parc de Banff. Gran nombre de llocs que mereixen aturar-se: llac Bow i la glacera Crowfort; el llac Peyto; el canó de Mistaya... Creueu el riu Saskatchewan, i ja sereu al vostre allotjament. Resta de la tarda per visitar la vall del Saskatchewan.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: The Crossing Resort: Motel bàsic, situat al nord del parc de Banff, prop del creuament de carreteres del riu Saskatchewan, a 45 minuts dels Camps de Gel de Columbia. Habitacions amb dos llits dobles. Disposa de restaurant i pub.



12-08-2016

Saskatchewan Crossing - Jasper
Sortida de bon matí cap al nord, per ser ben aviat als Camps de Gel de Columbia, i així poder fer a primera hora l'excursió de l'Ice Explorer.
Acabada l'excursió, seguiu ruta cap al nord, entrant al parc de Jasper. Entre alters llocs, podeu aturar-vos a les cascades Sunwapta i Atabasca. Arribada a Jasper, amb temps per fer una passejada per algun dels llacs al voltant del poble.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Pujada en l`Ice Explorer a la glacera Atabasca. Al nord del parc nacional de Banff, hi ha el centre d`interpretació de les glaceres i els Camps de Gel de Columbia. Des d`allà pujareu a un autobús que us durà fins on hi ha l`Ice Explorer, un altre autobús però amb rodes de tractor. Això li permet d`anar per sobre el gel i pujar perla llengua de la glacera. Parada d`aproximadament un quart d`hora enmig del gel, i tornada cap al centre d`interpretació, tot plegat en poc més d`una hora.

- Allotjament: Tekarra Lodge: Hotel als voltants del poble de Jasper, a tocar del riu Atabasca. Les habitacions són cabanes de fusta, molt ben cuidades.



13-08-2016

Jasper
Pel matí, us suggerim anar cap al llac Maligne. Passejar pel camí que ressegueix la vora, o agafar el vaixell que us duu ben endins d'aquest immens llac... qualsevol activitat us resultarà agradable en un dels indrets on millor es pot sentir la llunyania i l'immensitat de la natura canadenca. No oblideu el canó del mateix nom, en la mateixa carretera del llac Maligne. Podeu també pujar al telefèric de Jasper, amb unes vistes impressionants de la vall del riu Atabasca... si el temps ajuda i els núvols no es passegen pel cim. Alerta, que allà dalt sol fer fred!
Finalment, podeu dedicar la tarda a passejar pel poble de Jasper, francament agradable. Allotjament a Jasper.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Tekarra Lodge: Hotel als voltants del poble de Jasper, a tocar del riu Atabasca. Les habitacions són cabanes de fusta, molt ben cuidades.



14-08-2016

Jasper - Prince George
Matí lliure per Jasper, o pep acabar de gaudir d'aquest parc. Seguidament, sortiu cap a l'oest. Deixareu els Parcs per enfilar la “Highway 16”, la carretera que uneix Jasper amb la costa pel nord de la Colúmbia Britànica a través de muntanyes i boscos infinits. Al cap de ben poca estona de sortir de Jasper deixareu enrera Alberta i les Muntanyes Rocalloses per entrar a la bonica Colúmbia Britànica. En gaire bé un parell d'hores, no trobareu cap lloc habitat. Aquells qui busqueu la immensitat del Canadà que sempre heu vist en documentals i pel·lícules, aquí la teniu. Arribareu a Prince George per la tarda. Disposareu de temps per gaudir d'aquesta petita ciutat... i menjar en algun dels seus bons restaurants de carn!
Nit a Prince George.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Ramada: Cèntric hotel tres estrelles. Recentment renovat amb un estil ben modern, a prop d`un parell de bons restaurants de carn. Habitacions "Premiere" amb un o dos llits Queen, wifi inclòs.



15-08-2016

Prince George – Smithers
Sortiu de Prince George i passat Vanderhoof, tombeu cap al nord per anar fins a Fort St. James. Aquest poble (i reserva índia) està a la vora del gran llac Fraser, i ofereix la visita de la reproducció del fort de l'època colonial. Retorneu a la Highway 16 i seguiu fins a Burns Lake. Aquí gireu cap al sud, per entrar a la zona dels grans llacs. Per carreteres estretes i pistes, podreu anar fins el llac François, i fins i tot arribar a la vora del parc Tweedsmuir. Torneu a la Highway 16 a l'alçada de Houston (que no és Texas), i seguiu fins a Smithers. Aquest é sun poble prou curiós, diferent a la major part del que trobareu durant el recorregut per la Highway 16.
Nit a Smithers.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Sunshine Inn Smithers: Hotel senzill, modern, amb habitacions decorades amb gust. Es troba al centre mateix de Smithers, al creuament de la Highway 16 amb Main Street, i per tant a prop de tot el que es pot visitar a Smithers. Habitacions amb un llit King, lavabo, nevera petita, cafetera, microones, wifi, esmorzar inclòs.



16-08-2016

Smithers - Stewart
Després d'esmorzar, continueu en direcció a l’oest, seguint la ruta cap a la costa. A mesura que us apropeu al poble de Hazelton, anireu veient com van augmentant el nombre de muntanyes i el terreny es torna cada cop més agrest. Continuareu cap a Hazelton per descubrir "Ksan", una recreació d’un poble de nadius on aprendreu de la seva cultura i tradicions.
Poc després, trobareu el tombant cap al nord que us durà fins a Stewart, el punt més al nord del vostre viatge. Si us pensaveu que hi havia poc trànsit a la HIghway 16, espereu-vos a recórrer la Cassiar Highway. Arribada al tombant cap a Stewart, una carretera que travessa un impressionant paisatge de muntanya, glacera inclosa. Arribada a Stewart, a ran de mar, en un estuari. Si us agrada l'observació d'ocells, aquest és un bon indret. Segons l'hora a la que arribeu, podreu fer una primera visita a la zona.
Nit a Stewart.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Ripley Creek Inn: Un petit poble allunyat com Stewart ens ofereix un hotel senzill, construcció de fusta en edificis restaurats, net i comfortable. Habitació amb dos llits "Queen" o "Double". Disposa d'un lloc on esmorzar, encara que no queda inclòs en el preu de l'habitació. Hi ha wifi, encara que només funciona a certes zones de l'hotel.



17-08-2016

Stewart  - Hyder (Alaska)
Avui tindreu l'ocasió de trepitjar passar la frontera, ja que Stewart té per veí el poble de Hyder, que és territori americà, pertanyent a Alaska. Es tracta d'un port de pescadors, una mica atrotinat. Per altra banda, l'altra raó per conduir fins aquí és que en l'estuari, si hi puja el salmó, hi moltes opcions d'observar els óssos, tan negres com grizzlis. A l'hotel us indicaran a quina zona es poden veure millor en el moment de la vostra visita.
Nit a Stewart.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Ripley Creek Inn: Un petit poble allunyat com Stewart ens ofereix un hotel senzill, construcció de fusta en edificis restaurats, net i comfortable. Habitació amb dos llits "Queen" o "Double". Disposa d'un lloc on esmorzar, encara que no queda inclòs en el preu de l'habitació. Hi ha wifi, encara que només funciona a certes zones de l'hotel.



18-08-2016

Stewart - Prince Rupert
Desfeu la carretera per la que vareu venir, i torneu fins a la Highway 16, a l'alçada de Terrace. Des d'allà, torneu a enfilar cap a l'oest, desplaçant-vos paral·lelament al riu Skeena, famós per la pesca del salmó que s’hi practica durant bona part de l’estiu i que atrau a entusiastes d’arreu del món. Arribareu a la ciutat dels arcs de Sant Martí (així és com l’anomenen els locals), Prince Rupert, cap a la tarda, ocasió perfecta per gaudir de la variada oferta gastronòmica d’aquesta meravellosa vil·la costanera a tocar de la frontera amb Alaska. Havent sopat, recomanem aneu a dormir d'hora, que demà caldrà matinar per agafar el ferri. Allotjament a Prince Rupert.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Crest: Possiblement, el millor hotel de Prince Rupert. Hotel clàssic, habitacions correctes amb vistes al port, amb un o dos llits dobles, molt ben cuidat. Disposa d`un molt bon restaurant i bar amb terrassa - balcó.



19-08-2016

Ferri Inside Passage
Avui toca matinar, ja que el ferri que us durà cap al sud surt a dos quarts de vuit (i cal ser-hi una hora i mitja abans). Ja sabem que esteu de vacances, però valdrà molt la pena haver-vos llevat tant d'hora. Aquest ferri es pot considerar el transport públic número 1 d'aquesta regió del Canadà, com ho pugui ser l'autobús o el tren a casa nostra. Segueix la costa, entre les illes, fent algunes parades, i recollint a la gent que no té més remei que agafar aquest vaixell per anar cap al sud (deixant de banda l'avió). En passar entre les illes de la costa, i prop dels indrets on desemboquen els rius, hi haurà la possibilitat d'observar les primeres balenes. Cada cop que un dels nostres guies va agafar aquest ferri, durant el darrer estiu de 2007, hi va poder observar balenes geperudes! Parsimoniosament, el ferri avança cap al sud, i ja ben tard (no us podem dir si de nit, per la latitud en la que us trobeu i segons la data del vostre viatge) arribareu a Port Hardy, al nord de l'illa de Vancouver. Desembarqueu, i us dirigiu cap al sud. Us queden uns 45 minuts de carretera, fins al poblet amagat de Telegraph Cove.
Nit a Telegraph Cove.


Serveis Inclosos:
- Ferry: Inside Passage. Sortida des de Prince Rupert a les 7h30 del matí (cal ser-hi abans de les 6h) per navegar per l`anomenat Inside Passage (Passatge Interior), entre illes, resseguint la costa, fins arribar a les 22h30 a Port Hardy, al nord de l`illa de Vancouver.

- Allotjament: Telegraph Cove Marina: Es tracta d`un grup de petits apartaments, a Telegraph Cove. Molt amplis, amb cuina, finestral sobre el port - badia del poble de molts pocs habitants... Un lloc per esmorzar i un restaurant just a tocar, amb el punt d`embarcament per l'excursió de les orques allà mateix.



20-08-2016

Telegraph Cove
Quan us desperteu, i mireu per la finestra, entendreu perquè us vam fer conduir ahir al vespre des de Port Hardy. Veureu la badia de Telegraph Cove, un poblet on 4 habitants més un petit munt d'intrèpids visitants cerquen la natura en el seu estat més pur.. No deixeu de visitar el centre de recerca de cetacis que hi ha al moll per tal d’entendre millor aquests animals i poder gaudir de l’activitat d’observació d’orques que realitzareu tot seguit (activitat inclosa). Pugeu a l’embarcació amb la que navegareu per l'estret de Johnson, el lloc ideal i amb més possibilitats per veure el més gran dels dofínids, l’orca, en el seu hàbitat natural (en l'observació d'animals en estat salvatge (fauna.htm), mai podem assegurar al 100% el fet de veure'ls), ja que en aquest estret hi ha les més grans concentracions d'aquests cetacis en el Pacífic Nord, on vénen a caçar el salmó. Sopar i temps per passejar abans d'anar a dormir.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Sortida en vaixell des de Telegraph Cove, en un grup reduit. Aneu fins el continent, a un indret anomenat Knight Inlet. Es tracta d`una mena de fiord, sense cap població pels voltants, amb molts de rius i per tant, molt de salmó. Els óssos grizzli (bruns) troben en aquest lloc un hàbitat ideal, amb boscos, molta herba i salmó durant algunes setmanes de l`estiu. Els podrem observar des de la barca, o bé baixant a terra en algunes plataformes dels organitzadors. Es surt a les 7 del matí, tornada cap a les 4 de la tarda.

- Allotjament: Telegraph Cove Marina: Es tracta d`un grup de petits apartaments, a Telegraph Cove. Molt amplis, amb cuina, finestral sobre el port - badia del poble de molts pocs habitants... Un lloc per esmorzar i un restaurant just a tocar, amb el punt d`embarcament per l'excursió de les orques allà mateix.



21-08-2016

Telegraph Cove  (observació óssos)
Segon dia en aquest tranquil racó del nord de l'illa de Vancouver. Avui sortiu de bon matí cap a Knight Inlet, per fer l'observació dels óssos grizzlis. Tornada per la tarda, temps lliure per passejar per Telegraph Cove.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Sortida en vaixell per a la observació d`orques i cetacis a l`estret de Johnston, al nord de l`illa de Vancouver. Embarcament a Telegraph Cove, a bord d`un vaixell amb capacitat per unes 60 persones. La sortida té una durada de 4 hores, tot sovint 5. Es fa en una zona de mar calma, entre illes. L`estret és un coll d`ampolla pels salmons que es dirigeixen als rius de naixement entre l`illa i el continent. Allà els esperen les orques. És una zona amb gran abundància de cetacis (dofins, marsopes...), lleons marins, i tot sovint, balenes geperudes en migració cap al nord.

- Allotjament: Telegraph Cove Marina: Es tracta d`un grup de petits apartaments, a Telegraph Cove. Molt amplis, amb cuina, finestral sobre el port - badia del poble de molts pocs habitants... Un lloc per esmorzar i un restaurant just a tocar, amb el punt d`embarcament per l'excursió de les orques allà mateix.



22-08-2016

Telegraph Cove - Tofino
Esmorzar, i després de tres jornades sense fer gaires quilòmetres, agafeu el vostre vehicle en direcció sud. Anireu tot dret per l'única carretera del nord d'aquesta illa. Travessareu pocs llocs habitats, fins que tot plegat, després de Campbell River, apareix l'autovia. Seguireu cap al sud fins trobar i girar per la carretera en direcció a Tofino, cap a l'oest. Poc després de fer-ho, permeteu-nos recomanar-vos que pareu al poble de Coombs. Ideal per dinar-hi, passejar... i veure cabres dalt del sostre! Poc més endavant en la vostra ruta, arribareu al bosc de Cathedral Grove, al parc provincial de McMillan. Atureu-vos, i creieu-nos: si a algun lloc del món podeu trobar-vos amb una fada, segurament és aquest, entre els arbres gegants... La resta de la carretera fins Tofino té força revolts, entre llacs i muntanyes, boscos espessos i un o dos pobles!
Segons l'hora a la que arribeu a Tofino, us recomanem una passejda pel poble (un parell de carrers sobre una tranquil·la badia rodejada d'illes), o anar cap a Long Beach, platja dins del parc nacional del Pacific Rim, en la que és freqüent observar a un munt d'aprenents de surfistes provant de mantenir l'equilibri entre les onades.
Nit a Tofino.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: BW Tin Wis: Situat a la platja de Middle Beach, a Tofino, a tocar del parc nacional del Pacific Rim. Habitacions amb dos llits "queen" o un llit "king", amb vistes a l`oceà, inclouen un esmorzar continental.



23-08-2016

Tofino
Avui disposeu de tota una jornada a Tofino. En primer lloc, teniu una excursió inclosa: sortir a veure les balenes! Es tracta de sortides en vaixell d'aproximadament dues hores, en una de les millors zones per a l'observació de cetacis. És freqüent veure balenes geperudes o grises, a més d'orques (ocasionalment). A més, és també molt possible que passeu al costat de colònies de lleons marins i de diverses espècies d'ocells. Hi ha també altres sortides, de les quals estarem encantats de poder-vos-en informar i aconsellar-vos en contractar el viatge. Per altra banda, també podeu fer kayak entre les illes (no cal experiència prèvia) i anar a fer una volta pel bosc plujós del parc nacional del Pacific Rim (molt recomanada). Finalment, teniu el proper poble de Ucluelet, amb un "camí de ronda" a la vora del mar, molt agradable.
I un darrer detall de Tofino: hi ha un parell de bons restaurants on menjar bon peix! Nit a Tofino.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Sortida en vaixell per a l'observació de les balenes i la fauna marina, a la costa oest de l`illa de Vancouver. Embarcament a Tofino, en un vaixell amb capacitat per a unes 60 persones. La sortida té una durada aproximada de dues o tres hores (segons avistaments). Generalment es surt a alta mar (alerta els que es maregen fàcilment). Aquesta zona és molt bona per a l'observació de balenes geperudes i grises, esporàdicament orques. També es poden observar colònies de lleons marins, i multitut d`aus. La costa és rocallosa i de gran bellesa.

- Allotjament: BW Tin Wis: Situat a la platja de Middle Beach, a Tofino, a tocar del parc nacional del Pacific Rim. Habitacions amb dos llits "queen" o un llit "king", amb vistes a l`oceà, inclouen un esmorzar continental.



24-08-2016

Tofino
Dia complet a la zona de Tofino. Entre altres possibilitats, podeu fer una sortida en kayak (d'entre una i tantes hores com us vingui de gust), fer la sortida per a l'observació dels óssos negres, o bé fer alguna de les rutes més llargues del parc nacional del Pacific Rim.
Nit a Tofino.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: BW Tin Wis: Situat a la platja de Middle Beach, a Tofino, a tocar del parc nacional del Pacific Rim. Habitacions amb dos llits "queen" o un llit "king", amb vistes a l`oceà, inclouen un esmorzar continental.



25-08-2016

Tofino - Victòria
Sortida de Tofino per la mateixa carretera que heu vingut, cap a l'est. Quan hagueu travessat l'illa, gireu cap al sud. L'autovia us durà tot dret cap a Victoria, la capital de la Colúmbia Britànica. Després de molts dies de natura, boscos, fauna, de cop i volta arribareu a una ciutat petita, molt ben arreglada, capital de la Columbia Britànica. Aneu fins el centre, a tocar del port, on hi ha el vostre hotel. Tarda lliure per visitar a peu aquest racó amb un cert aire d'Anglaterra.
Nit a Victòria.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Swans: Molt a prop del port de Victoria, aquest petit hotel - boutique és la nostra primera opció a la capital de la Columbia Britànica. Disposa de restaurant, bar amb una extensa carta de cerveses i on hi sol haver música en viu. Les habitacions són amplies i ben equipades. Habitació tipus 1 Bedroom Suite.



26-08-2016

Victòria - Vancouver
Deixeu Victòria cap al port on embarcareu al ferri que us durà al continent. Abans, però, us desviareu cap als jardins Boutchard, per fer-ne la visita.
Seguiu cap a la terminal de ferris, i embarqueu. Després de hora i tres quarts de navegació, arribareu al port del sud de Vancouver. Des d'allà, en poc més de 10 o 15 minuts, podreu ser al centre de la ciutat i arribar a l'hotel. Un cop allotjats, podeu sortir a gaudir d'una de les ciutats més interessants que coneixem. Amb una immensa part de la població d'origen oriental (coreans, xinesos, japonesos) i de tots els indrets del planeta, conservant un estil britànic, hi ha dos elements que distingeixen Vancouver: el fet de ser una ciutat que es pot conèixer a peu, i l'alt nivell de civisme de tots els seus habitants.
Què fer i/o veure a Vancouver? Passejar per Robson street, anar en bicicleta per Stanley Park, el mercat de Granville Island, el vell Gastown, passar el pont Capilano (excepte que patiu de vertigen com el que us escriu aquestes ratlles), menjar bon salmó, gaudir d'una posta de Sol a la badia dels anglesos.... i molt més!
Allotjament a Vancouver.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Listel: Hotel situat a Robson Street, el que podriem anomenar carrer major de Vancouver. Es troba a prop de la major part de punts d`interès de Vancouver, com ara Stanley Park, Granville Market, Gastown... Decoració minimalista, fa anys que és la nostra primera opció en aquesta ciutat. Habitació tipus Gallery.



27-08-2016

Vancouver
Dia complet a Vancouver.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Listel: Hotel situat a Robson Street, el que podriem anomenar carrer major de Vancouver. Es troba a prop de la major part de punts d`interès de Vancouver, com ara Stanley Park, Granville Market, Gastown... Decoració minimalista, fa anys que és la nostra primera opció en aquesta ciutat. Habitació tipus Gallery.



28-08-2016

Vancouver
Matí lliure, per la tarda us acomiadeu de Vancouver i l'oest canadenc. Lliurament del cotxe de lloguer a l'aeroport i agafeu el vol de retorn o de conexió cap a la següent part del vostre viatge a l'oest del Canadà.


29-08-2016

Arribada a Barcelona.


Serveis inclosos en el preu del viatge


- Tots els "serveis inclosos" especificats a l'itinerari detallat.
- Itinerari detallat i ampliat.
- Dossier informatiu: informació del país, consells pràctics, localització dels hotels, gastronomia....
- Mapes de carreteres de l`Oest del Canadà .
- Entrades als parcs nacionals de Canadà, durant un any, per a grup de màxim 4 persones.
- Assegurança de viatge i anul·lació: Class Vip 6000, de la companyia ARAG. Inclou anulació fins a 6000 euros per persona, i despeses mèdiques durant el viatge. Podeu consultar les condicions de l`assegurança en aquest enllaç.

Serveis no inclosos en el preu del viatge


- Els menjars i les begudes no especificats en els serveis inclosos de l'itinerari detallat.
- Suplement per deixar el cotxe a Vancouver, 300 dòlars mes taxes, a pagar a destinació.
- El ferri entre Nanaimo (illa de Vancouver) i Horseshoe Bay (Vancouver).
- Altres activitats no incloses a l'itinerari detallat.
- Assegurances contractades en destinació, no incloses en els serveis inclosos de l'itinerari detallat.
- Altres serveis no indicats clarament en l'itinerari detallat o els serveis inclosos en el preu del viatge.

Preu del viatge

Preu per persona:

3695 euros, més els vols


Preu del vol per persona:

1490 € por persona
Vols amb Lufthansa / Air Canada
Anada via Frankfurt, tornada via Munic


Estudi Marta Sansa