Agama - Viatges a Canadà i Alaska
viatges a Canadà i Alaska

Viatges a Alaska i a l'Oest del Canadà: Parcs de les Rocalloses canadenques, Vancouver i tast d'Alaska

Resum:

Un bon exemple de viatge que combina l'Oest del Canadà amb Alaska. No tendeixo a recomanar-lo, però en aquest cas disposaven de prou dies, i l'itinerari és molt complet. Fet el juliol de 2017.


Dates en què es va fer el viatge:

Del 16 de juliol al 5 d'agost de 2017

Nombre de persones:

9

Nombre d'habitacions:

4 dobles i 1 individual

Tipus de vehicle:

2 monovolums
Itinerari esquemàtic:

16-07-2017 - Catalunya - Calgary
17-07-2017 - Calgary - Banff - Yoho
18-07-2017 - Yoho - Lake Louise - Kootenay
19-07-2017 - Yoho - Jasper
20-07-2017 - Jasper
21-07-2017 - Jasper - Kamloops
22-07-2017 - Kamloops - Victòria
23-07-2017 - Victoria - Tofino
24-07-2017 - Tofino (observació de balenes)
25-07-2017 - Tofino - Vancouver
26-07-2017 - Vancouver
27-07-2017 - Vancouver - Fairbanks - Denali
28-07-2017 - Denali Toundra Wilderness Tour
29-07-2017 - Denali - Talkeetna
30-07-2017 - Talkeetna - Seward
31-07-2017 - Seward (Kenai Fjords)
01-08-2017 - Seward - Homer
02-08-2017 - Homer (Katmai - Lake Clark)
03-08-2017 - Homer - Anchorage
04-08-2017 - Aeroport - Nit en vol.
05-08-2017 - Arribada a origen del viatge.

Itinerari detallat:


16-07-2017

Catalunya - Calgary
Vol via capital europea o bé via Toronto/Montreal. En principi, serà una única escala. Per volar al Canadà cal disposar del permís de vol eTA (us indicarem com fer-lo via online).
Arribada a l'aeroport de Calgary. Esteu a 8 hores de diferència amb Catalunya. Una vegada recollit el vehicle en el mateix aeroport, us traslladeu cap al centre de la ciutat, on es troba el vostre hotel. Segons l'hora d'arribada, més o menys temps lliure per passejar, relaxar-vos del llarg viatge. Si disposeu de temps, suggerim provar algun dels excel·lents restaurants de carn (steakhouse) de Calgary (us en recomanem algun en la documentació del viatge): la carn d'Alberta es considera la de més qualitat al Canadà. Nit a Calgary.


Serveis Inclosos:
- Lloguer de Cotxe: 16-07-2017 al 27-07-2017 - 2 Cotxe de categoria "Monovolum", corresponent a un Kia Sedona (o similar). Capacitat per 7 persones, 3 maletes grans, 3 maletes petites, canvi automàtic, aire condicionat. Inclou quilometratge il·limitat, assegurança amb franquícia per col·lisió o robatori, cobertura addicional de responsabilitat civil, taxes locals i d`aeroport, conductors addicionals i dipòsit de benzina (es pot tornar buit).

- Allotjament: International Hotel: Al centre de Calgary, hotel 4 estrelles funcional, amb habitacions molt àmplies, aparcament de pagament, esmorzar buffet inclòs.



17-07-2017

Calgary - Banff - Yoho
Deixeu el vostre hotel i en direcció a l'oest per la Transcanadenca, us adreceu cap al parc nacional de Banff. En poc més d'una hora passareu el control d'entrada, i poc després, arribareu a Banff.
La visita del poble de Banff s'imposa. Població turística, centre del parc, no us perdeu la cova que va ser a l'arrel de la construcció dels primers banys termals, a partir dels quals es va crear, a principis del segle XX, el primer parc nacional del Canadà. També us aconsellem de visitar el centre de visitants, on si desitgeu fer excursions a peu, us podran aconsellar les més addients per vosaltres.
Deixat el poble de Banff, podeu sortir cap al proper llac Minnewanka. D'allà, i en direcció nord, seguint la carretera de la vall del riu Bow, podeu anar fins el canó de Johnston (on recomanem pujar al menys fins a la primera cascada... i si podeu, la segona!). El final de la carretera us durà de tornada a la Transcanadenca, a l'alçada de Lake Louise. Seguiu cap a l'oest, i ben aviat entrareu a la Columbia Britànica i el parc de Yoho. Allà hi ha el vostre allotjament, a tocar del llac Maragda (Emerald Lake).


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Emerald Lake Lodge - Clàssic entre els clàssics de les Rocalloses canadenques, aquest hotel està situat a tocar del llac Maragda. Habitacions amb un llit Queen o dos dobles. Esmorzar inclòs.



18-07-2017

Yoho - Lake Louise - Kootenay
Avui podeu començar la jornada traslladant-vos cap a Lake Louise, tan d'hora com us sigui possible. Suggereixo una passejada al voltant del llac. Seguidament, amb el cotxe us desplaceu fins al llac Moraine. A continuació, us dirigiu cap al Parc Nacional del Kootenay, per visitar Marble Canyon. Finalment, torneu cap al Yoho, Allà no us poden perdre les cascades Takakaw (no dubteu a apropar-vos-hi tant com podeu, us mullareu, però val la pena), els ponts naturals i de volta al llac Maragda. Potser tingueu temps, en acabar el dia, de fer un volt en canoa pel llac.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Emerald Lake Lodge - Clàssic entre els clàssics de les Rocalloses canadenques, aquest hotel està situat a tocar del llac Maragda. Habitacions amb un llit Queen o dos dobles. Esmorzar inclòs.



19-07-2017

Yoho - Jasper
Una llarga jornada. Aneu cap al nord, en direcció al parc de Jasper. Hi ha un munt de llocs on parar, us aneu allunyant dels indrets més visitats, i la sensació d'entrar en el Canadà és més intensa. Es poden fer parades per caminar (amb diferents nivells d'esforç). Cal no deixar-se la glacera Crawfort, el llac Peyto i el canó de Mistaya. Seguidament, en passar el riu Saskatchewan, entreu al parc de Jasper, i seguint la seva vall, arribareu al centre d'interpretació dels camps de gel de Colúmbia: es tracta d'una immensa massa de gel, sobre les muntanyes, de les que hi "pengen" 9 glaceres... a una d'elles hi podreu pujar amb l'Ice Explorer, una espècie d'autobús amb rodes de tractor. Tapeu-vos, allà dalt hi sol fer fred de veritat!
Seguiu la vostra ruta cap a Jasper, i aquí hi ha dos punts que són de visita obligatòria: les cascades de Sunwapta i les cascades del riu Atabasca. Finalment, arribareu a Jasper, on us allotjareu.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Pujada en l`Ice Explorer a la glacera Atabasca.

- Allotjament: Pine Bungalows: Hotel de cabanes a la vora del riu Atabasca, just als afores de Jasper. Cabanes senzilles però correctes, sense telèfon ni televisor. Wifi accessible només a l'edifici "Lodge", a l'entrada. No serveixen esmorzar, cal preparar-lo a la cabana o bé anar al poble (us recomanem llocs). Cabana tipus Two Bedroom, dos llits queen, un lavabo, zona comuna amb cuina senzilla, nevera petita i cafetera.



20-07-2017

Jasper
Pel matí, aneu cap al llac Maligne. Podeu passejar pel camí que ressegueix la vora, i després agafeu el vaixell que us duu ben endins d'aquest immens llac. No oblideu el canó del mateix nom, en la mateixa carretera del llac Maligne. per la tarda, suggerim aneu cap a la zona de Mt Edith Cavell: la vall del Tonquin, Angel's glacier... Molt bones opcions de senderisme.
Finalment, podeu dedicar la tarda a passejar pel poble de Jasper, francament agradable. Allotjament a Jasper.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Lake Maligne Cruise: excursió en vaixell d'hora i mitja, que recorre el llac Maligne cap al sud fins arribar a Spirit Island. Allà es desembarca (una mica més de 10 minuts) i tornada.

- Allotjament: Pine Bungalows: Hotel de cabanes a la vora del riu Atabasca, just als afores de Jasper. Cabanes senzilles però correctes, sense telèfon ni televisor. Wifi accessible només a l'edifici "Lodge", a l'entrada. No serveixen esmorzar, cal preparar-lo a la cabana o bé anar al poble (us recomanem llocs). Cabana tipus Two Bedroom, dos llits queen, un lavabo, zona comuna amb cuina senzilla, nevera petita i cafetera.



21-07-2017

Jasper - Kamloops (Aproximadament 480 quilòmetres)
Avui sortiu de Jasper, i deixeu enrera els parcs nacionals... però no pas els grans paisatges! En primer lloc, agafeu la carretera cap a l'oest, l'anomenada "Highway 16". Ben aviat entrareu a la Colúmbia Britànica, província en la que fareu la resta del vostre itinerari. En els 100 km que fareu en aquesta direcció, passareu pel costat del parc provincial del Mt. Robson: no deixeu d'aturar-vos al centre del parc (per veure si teniu sort el cim més alt de les Rockies canadenques) o al Moose Lake.
Deixeu la "Highway 16" per dirigir-vos cap al sud. Grans rectes entre amples valls us duran fins a Blue River, on suggerim feu una altra parada, especialment els amants del rafting. Continueu la vostra ruta, seguint una espectacular carretera que voreja llacs i muntanyes del parc provincial de Wells Gray. En aquesta ruta també teniu l'ocasió d'aturar-vos en qualsevol de les botigues d'antiquaris (o més aviat d'estris antics) que solen tenir un cert encant.
Finalment, arribareu a Kamloops. Es tracta d'una petita ciutat, amb un centre agradable on passejar o anar a sopar en un dels seus restaurants o terrasses. Allotjament a Kamloops.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Five Forty: Situat al centre de Kamloops, al carrer Victoria. Renovat recentment, les habitacions consten de 2 llits tipus "queen".



22-07-2017

Kamloops - Victoria
Sortida cap a Vancouver per la Coquihalla Highway (una bona autopista a través de boscos i muntanyes). Abans d'arribar a Vancouver, trobareu força trànsit. Us dirigiu directament al Tsawwassen, el port en el sud de Vancouver per a prendre el ferri cap a l'Illa de Vancouver. La travessia dura aproximadament 1 hora, vorejant petites illes. Aneu fins a la ciutat capital de la Colúmbia Britànica: Victòria, amb el seu ambient britànic. Un cop instal·lats al vostre allotjament, recomanem fer un tour de Victòria, anar passejant pel centre sense perdre-us Government St., l'edifici del Parlament, o el Museu Provincial. Podeu descansar prenent un te en el famós Hotel Fairmont Empress... o qualsevol dels molts racons que aquesta bucòlica ciutat us ofereix.
Allotjament a Victòria.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Swans: Molt a prop del port de Victoria, aquest petit hotel - boutique és la nostra primera opció a la capital de la Columbia Britànica. Disposa de restaurant, bar amb una extensa carta de cerveses i on hi sol haver música en viu. Les habitacions són amplies i ben equipades. Habitació tipus 1 Bedroom Suite.



23-07-2017

Victoria - Tofino
Sortiu de Victòria cap al nord, per la carretera que ressegueix la costa est de l'illa de Vancouver. Suggerim us atureu a visitar Chemainus, poble popular pels seus murals a les parets de les cases. Seguireu cap al nord fins passar Nanaimo. Aleshores trobareu i tombareu per la carretera en direcció a Tofino, cap a l'oest. Poc després de fer-ho, permeteu-nos recomanar-vos que pareu al poble de Coombs. Ideal per dinar-hi, passejar... i veure cabres dalt del sostre! Poc més endavant en la vostra ruta, arribareu al bosc de Cathedral Grove, al parc provincial de McMillan. Atureu-vos, i creieu-nos: si a algun lloc del món podeu trobar-vos amb una fada, segurament és aquest, entre els arbres gegants... La resta de la carretera fins Tofino té força revolts, entre llacs i muntanyes, boscos espessos i un o dos pobles!
Segons l'hora a la que arribeu a Tofino, us recomanem una passejda pel poble (un parell de carrers sobre una tranquil·la badia rodejada d'illes), o anar cap a Long Beach, platja dins del parc nacional del Pacific Rim, en la que és freqüent observar a un munt d'aprenents de surfistes provant de mantenir l'equilibri entre les onades.
Nit a Tofino.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Duffin Cove - Hotel al poble de Tofino, al final del carrer principal. Cabanes recentment renovades davant del mar, amb un llit King.



24-07-2017

Tofino
Avui disposeu de tota una jornada a Tofino. En primer lloc, teniu una excursió inclosa: sortir a veure les balenes! Es tracta de sortides en vaixell d'aproximadament dues hores, en una de les millors zones per a l'observació de cetacis. És freqüent veure balenes geperudes o grises, a més d'orques (ocasionalment). A més, és també molt possible que passeu al costat de colònies de lleons marins i de diverses espècies d'ocells. Hi ha també altres sortides, de les quals estarem encantats de poder-vos-en informar i aconsellar-vos en contractar el viatge. Per altra banda, també podeu anar a fer una volta pel bosc plujós del parc nacional del Pacific Rim (molt recomanada). Finalment, teniu el proper poble de Ucluelet, amb un "camí de ronda" a la vora del mar, molt agradable.
I un darrer detall de Tofino: hi ha un parell de bons restaurants on menjar bon peix! Nit a Tofino.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Duffin Cove - Hotel al poble de Tofino, al final del carrer principal. Cabanes recentment renovades davant del mar, amb un llit King.



25-07-2017

Tofino - Vancouver
Sortida de Tofino per la mateixa carretera que heu vingut, cap a l'est, fins arribar a Nanaimo, el port on embarcareu al ferri que us durà al continent. Després de hora i tres quarts de navegació, arribareu al port del nord de Vancouver. Des d'allà, en poc més de 15 minuts, podreu ser al centre de la ciutat i arribar a l'hotel. Un cop allotjats, podeu sortir a gaudir d'una de les ciutats més interessants que coneixem. Amb una immensa part de la població d'origen oriental (coreans, xinesos, japonesos) i de tots els indrets del planeta, conservant un estil britànic, hi ha dos elements que distingeixen Vancouver: el fet de ser una ciutat que es pot conèixer a peu, i l'alt nivell de civisme de tots els seus habitants.
Què fer i/o veure a Vancouver? Passejar per Robson street, anar en bicicleta per Stanley Park, el mercat de Granville Island, el vell Gastown, passar el pont Capilano (excepte que patiu de vertigen com el que us escriu aquestes ratlles), menjar bon salmó, gaudir d'una posta de Sol a la badia dels anglesos.... i molt més!
Allotjament a Vancouver.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Listel: Hotel situat a Robson Street, el que podriem anomenar carrer major de Vancouver. Es troba a prop de la major part de punts d`interès de Vancouver, com ara Stanley Park, Granville Market, Gastown... Decoració minimalista, fa anys que és la nostra primera opció en aquesta ciutat. Habitacions amb un o dos llits dobles o Queen. Disposa de restaurant.



26-07-2017

Vancouver
Dia complet a Vancouver, per poder gaudir del que ja us hem explicat i més. Un detall: si quedeu esgotats, no us preocupeu, sol passar quan camines amunt i avall pels racons d'aquesta ciutat.
Allotjament a Vancouver.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Listel: Hotel situat a Robson Street, el que podriem anomenar carrer major de Vancouver. Es troba a prop de la major part de punts d`interès de Vancouver, com ara Stanley Park, Granville Market, Gastown... Decoració minimalista, fa anys que és la nostra primera opció en aquesta ciutat. Habitacions amb un o dos llits dobles o Queen. Disposa de restaurant.



27-07-2017

Vancouver - Fairbanks - Denali
Trasllat cap a l'aeroport, on deixareu el cotxe de lloguer, factureu l'equipatge, passeu la frontera dels Estats Units, i sortida del vol via Seattle. Arribada a Fairbanks a primera hora de la tarda. Recolliu l'equipatge i cotxes de lloguer, i sortida cap a Denali (unes 2 hores).
Arribada a Denali, us allotgeu al vostre hotel i si us ve bé, feu una primera incursió al parc.


Serveis Inclosos:

- Lloguer de Cotxe: 27-07-2017 al 04-08-2017 - 2 Cotxe de categoria "Monovolum", corresponent a un Kia Sedona (o similar). Capacitat per 7 persones, 3 maletes grans, 3 maletes petites, canvi automàtic, aire condicionat. Inclou quilometratge il·limitat, assegurança amb franquícia per col·lisió o robatori, cobertura addicional de responsabilitat civil, taxes locals i d`aeroport, conductors addicionals i dipòsit de benzina (es pot tornar buit).

- Allotjament: Denali Grizzly Bear Resort: Càmping i motel al sud del parc de Denali. Habitacions Cedar Room, al fons del complexe, a tocar del riu. Disposen de dos llits dobles, balcó, secador, cafetera i mitja hora de wifi (de pagament a partir dels 30 minuts). Per esmorzar cal anar a un altre hotel a l'altra banda de la carretera.



28-07-2017

Parc Nacional de Denali
Dia complet a la zona del parc nacional de Denali.. Pel matí, sugereixo aneu dins del parc, heu de recollir els vostres bitllets per l'excursió de la tarda. Podeu anar amb els vostres cotxes fins a la milla 14, anar al petit "poble" (hotels i botigues) que hi ha una milla més al nord de l'entrada principal... Per la tarda, cap a la una, surt la vostra excursió. Pugeu a l'autobús que us durà, durant unes 8 hores, per dins del parc. S'arriba fins el km 100, amb diverses parades en les quals es pot baixar de l'autobús.
Tornada pel vespre, trasllat cap a l'hotel per sopar.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Toundra Wilderness Tour. Excursió en autobus, amb xofer - guia en anglès. Té una durada de 8 hores, i es fa un recorregut d'anada i tornada per la pista cap a l'interior de Denali, fins a l`area del riu Toklat, uns 100 km des de la porta del parc. Es fan diverses parades, d'uns 10 o 15 minuts cadascuna, permetent baixar de l'autobus. Inclou un menjar tipus pí­cnic (en una caixeta que donen en pujar). Si es surt pel matí­, sol ser a les 6 o a les 7h. Si es surt per la tarda, sol ser a les 13 o les 14h.
Hi ha bones opcions d`observació de fauna, com ara óssos grizzly, cabres de muntanya, alces, cèrvols, caribús... i si el temps acompanya, hi ha une smolt bones vistes del McKinley.

- Allotjament: Denali Grizzly Bear Resort: Càmping i motel al sud del parc de Denali. Habitacions Cedar Room, al fons del complexe, a tocar del riu. Disposen de dos llits dobles, balcó, secador, cafetera i mitja hora de wifi (de pagament a partir dels 30 minuts). Per esmorzar cal anar a un altre hotel a l'altra banda de la carretera.



29-07-2017

Denali - Talkeetna
Ruta cap al sud, si el temps acompanya, amb bones vistes del McKinley. Arribada  a Talkeetna en un dues hores de cotxe: és un poble d'uns 200 habitants, que serveix de base per la gent que vol escalar el McKinley, i pels que en fan un sobrevol.  Us instal·leu al vostre allotjament, i aneu cap a l'aeroport, on teniu el punt de sortida del sobrevol del McKinley.
A la tornada, temps per passejar pel carrer major i sopar en qualsevol dels restaurants locals.
Nit a Talkeetna.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Sobrevol del McKinley i aterratge en glacera: sortida des de l'aeroport de Talkeetna, en una avioneta d'unes 10 places, i que disposa d'uns esquis adaptats al tren d'aterratge. Vol d'uns 20 minuts, fins arribar a prop del McKinley (6.194 metres). Es fa la volta a la muntanya i seguidament s'aterra en una de les glaceres que neixen del McKinley. Un cop aterrats, es permet baixar, durant 10 o 15 minuts (segons el temps, molt variable). Enlairament i tornada cap a Tallkeetna. En total, l'excursió té una durada d'unes dues hores.
Nota important: aquesta excursió té un alt grau de cancelacions, a causa del clima. Si l'excursió no es pot fer a l`hora prevista, us demanaran si la voleu fer més tard, o si en voleu fer una altra. Si no accepteu, per la raó que sigui, ens retornen el total de l'import de l'excursió, que nosaltres us traspassem a la vostra tornada del viatge. Aquest fet és aplicable a la resta d'activitats a Alaska.

- Allotjament: Talkeetna Alaskan Lodge: Hotel abans d`entrar a Talkeetna, en un turó sobre el riu Susitna, amb les millors vistes del McKinley (quan pluja o núvols no el tapen). Disposa de restaurant, habitacions molt ben cuidades, majoritàriament amb un o dos llits grans.



30-07-2017

Talkeetna - Seward
Sortida de Talkeetna cap al sud, en direcció a Anchorage. Abans d'arribar a aquesta ciutat, recomano feu parada a Eklutna (un curiós cementiri indígena) i a l'Heritage Center (centre cultural dels indígenes d'Alaska). Seguidament, arribareu a Anchorage, que travessareu.
Seguiu cap al sud per la Highway 1, que voreja el Turnigam Arm. És una zona del Cook Inlet amb fortes marees. Teòricament, hi ha belugues i es poden veure, però cal molta sort. Entrareu a la península de Kenai, i a través d'una bona carretera de muntanya, arribareu a Seward.
Us isntal·leu al vostre hotel, i temps lliure per passejar pel port o anar cap al Sea Life Center (aquari). Per sopar, hi ha un parell de restaurants populars pel salmó o les potes de cranc gegant.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Harbourview Inn: Hotel senzill però correcte, al centre de Seward, entre la zona del port i l`aquari, amb vistes al mar. Habitació amb un llit King.



31-07-2017

Seward (Parc Nacional del Kenai Fjords)
Trasllat cap al port de Seward, des d'on surt el creuer que fa l'excursió del Kenai Fjords. Sortida d'unes 8 hores, amb grans opcions d'observació de fauna (balenes geperudes, orques, aus aquàtiques, lleons marins...) i entrada a al fiord on desemboca la glacera Northwestern.
Retorn a Seward, amb temps per anar a sopar a algun altre dels restaurants del port (sobre els que us aconsellem, com en cada indret on tenim localitzat algun bon restaurant).


Serveis Inclosos:
- Activitat: Northwestern Fjord Cruise: Creuer des de Seward, per visitar el parc nacional del Kenai Fjords. Aquest parc nacional només és accessible des del mar (excepte la glacera Exit). El creuer té una durada d'unes 8/9 hores, fent parada a Fox Island, seguint per la costa fins al Northwestern Fjord. Grans opcions d`observació de fauna, principalment balenes geperudes, orques, lleons marins, aus marines (frarets i altres). Inclou dinar bàsic i begudes calentes (tè i cafè). Es fa a bord d`un vaixell de 29 metres d'eslora i un màxim de 150 passatgers.

- Allotjament: Harbourview Inn: Hotel senzill però correcte, al centre de Seward, entre la zona del port i l`aquari, amb vistes al mar. Habitació amb un llit King.



01-08-2017

Seward - Homer
Ruta cap a Homer. Desfeu la carretera que us va dur fins a Seward, però encara dins de la península de Kenai, tombeu en el creuament de la Sterling Highway (en direcció oest). Resseguiu el riu Kenai, molt popular entre els pescadors, ja que cada any hi pugen milions de salmons de diferents espècies.
En arribar a Soldotna, recomanem tombeu cap a Kenai City, on hi podreu visitar unes esglésies ortodoxes declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Són les restes de l'estada dels russos per aquestes contrades, abans que qualsevol altre europeu. Avui dia, els seus feligresos són els indígenes que es van convertir al cristianisme en ser colonitzats.
Seguiu la ruta per la costa, és possible en dies clars veure els volcans de l'altre banda de el Cook Inlet, a Katmai. Arribada a Homer, us instal·leu al vostre hotel, i aneu cap a l'Spit (escullera), on hi ha l'oficina dels organitzadors de l'excursió de l'endemà, per anar a observar els óssos grizzlis (bruns) de Katmai / Lake Clark. Us diran hora, on us heu de presentar, mesures de seguretat...
Resta del dia lliure per passejar per l'Spit, i sopar a un dels seus restaurants.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Land`s End resort: Hotel i bungalows, que com el seu nom indica, es troba a la fi de la terra. Això, a Homer, vol dir a la fi de l'escullera (Spit), a tocar de la terminal de ferri des d'on surten els vaixells cap a les Aleutianes. Habitacions amb vistes al mar, muntanyes de Kenai...



02-08-2017

Homer (Katmai - Lake Clark)
Avui teniu l'excursió per anar a observar els óssos grizzli a Katmai / Lake Clark. Pot ser de bon matí o per la tarda, segons disponibilitat, situació climatològica i marees (entre altres). Us n'hauran informat el dia abans, i avui us tornaran a repetir les mesures de seguretat (que també us haurem donat per escrit). L'excursió dura unes 7 hores (màxim, amb unes tres hores d'estada amb els óssos), es vola en avioneta cap a Katmai o Lake Clark, s'aterra a una platja, i es camina fins a on són els óssos. Important, cal poder caminar sense dificultat ni ajuda de ningú. Si el guia / pilot considera que algú no està en la forma física deguda, pot negar-li el dret a participar en l'excursió.
Retorn a Homer, resta del dia lliure.


Serveis Inclosos:
- Activitat: Observació dels óssos grizzlly al parc nacional de Katmai o Lake Clark: Sortida pel matí o tarda en funció de les merees i condicions metereològiques. Normalment, no es sap fins el dia abans, en arribar a Homer. Sortida en avioneta tipus Cessna (màxim 5 persones), es vola (entre 1h i 1h30m) fins a Katmai o Lake Clark (on siguin els óssos). Aterratge en una platja, prop del lloc on hagin detectat els óssos. Cal caminar (màxim 3 km) fins poder-los observar. No hi ha tanques ni cap protecció entre els óssos i el grup. Cal seguir normes estrictes de seguretat. Important: el guia pot no admetre algú dins del grup, sota el seu únic criteri, si no està en condicions de caminar sense ser ajudat ni aturar-se.

- Allotjament: Land`s End resort: Hotel i bungalows, que com el seu nom indica, es troba a la fi de la terra. Això, a Homer, vol dir a la fi de l'escullera (Spit), a tocar de la terminal de ferri des d'on surten els vaixells cap a les Aleutianes. Habitacions amb vistes al mar, muntanyes de Kenai...



03-08-2017

Homer - Anchorage
Tornada cap a Anchorage, per la Sterling Highway i, en sortir de la península de Kenai travessant el Turnigam Arm (zona de grans marees). Arribada a Anchorage en unes 4 o 5 hores. Temps lliure per la tarda per passejar, anar a comprar...


Serveis Inclosos:

- Allotjament: The Voyager: Hotel en el centre d`Anchorage, amb molt bona relació qualitat - preu. Habitacions amplies i renovades, a tocar de botigues i restaurants.



04-08-2017

Aeroport - Nit en vol
Trasllat fins a l'aeroport d'Anchorage, per agafar el vostre vol de tornada. Abans haureu deixat el vostre vehicle de lloguer. Nit a bord.


05-08-2017

Arribada a Barcelona.


Serveis inclosos en el preu del viatge


- Tots els "serveis inclosos" especificats a l'itinerari detallat.
- Itinerari detallat i ampliat.
- Dossier informatiu: infomació del país, consells práctics,localitzaciò dels hotels, gastronomia....
- Mapa de carreteres d`Alaska i el Yukon.
- Assegurança de viatge i anul·lació: Class Vip 4000, de la companyia ARAG. Inclou anulació fins a 4000 euros per persona, i despeses mèdiques durant el viatge.

Serveis no inclosos en el preu del viatge


- Els menjars i les begudes no especificats en els serveis inclosos de l'itinerari detallat.
- Altres activitats no incloses a l'itinerari detallat.
- Assegurances contractades en destinació, no incloses en els serveis inclosos de l'itinerari detallat.
- Altres serveis no indicats clarament en l'itinerari detallat o els serveis inclosos en el preu del viatge.

Preu del viatge

Preu per persona:

4305 euros, més els vols


Preu del vol per persona:

1375 € por persona
Vols amb Delta / KLM
16/07 - Barcelona - Amsterdam - Calgary
27/07 - Vancouver - Seattle - Fairbanks
4/08 - Anchorage - Minneapolis - Amsterdam - Barcelona (dia 5/08)

Estudi Marta Sansa