Agama - Viatges a Alaska i el Yukon
Alaska, Prince William Sound

Viatges a Alaska i Yukon: Alaska central i del sud-est, amb tast del Yukon

Resum:

Gran viatge que va fer aquesta agradable parella de Banyoles. Tots dos volien anar a Alaska, però a més a més, ella volia fer l'Inside Passage, i ell trepitjar el Yukon. I aquest en va ser el resultat, un itinerari complet que van poder gaudir el mes de juny de 2015.


Dates en què es va fer el viatge:

Del 16 de juny al 3 de juliol

Nombre de persones:

2

Nombre d'habitacions:

1 Doble

Tipus de vehicle:

Intermig
Itinerari esquemátic:

16-06-2015 - Barcelona - Anchorage - Talkeetna
17-06-2015 - Talkeetna - Denali
18-06-2015 - Denali Toundra Wilderness Tour
19-06-2015 - Denali - Fairbanks
20-06-2015 - Fairbanks - Chitina
21-06-2015 - Chitina - Wrangell St Elias - Chitina
22-06-2015 - Chitina - Valdez
23-06-2015 - Valdez - Whittier - Seward
24-06-2015 - Seward (Kenai Fjords)
25-06-2015 - Seward - Homer
26-06-2015 - Homer (Katmai - Lake Clark)
27-06-2015 - Homer - Anchorage - Juneau
28-06-2015 - Juneau - Haines - Haines Junction
29-06-2015 - Haines Junction - Kluane - Whitehorse
30-06-2015 - Whitehorse - Skagway - Haines
01-07-2015 - Haines - Juneau
02-07-2015 - Juneau - Aeroport
03-07-2015 - Arribada a origen del viatge.

Itinerari detallat:


16-06-2015

Barcelona - Anchorage - Talkeetna
Sortida del vol des de Barcelona cap a Anchorage. En arribar als Estats Units, passeu la frontera (cal haver-se fet prèviament el visat "ESTA" per poder pujar a l'avió) i la duana. Reculliu equipatges i cotxe de lloguer, i inicieu la vostra ruta per Alaska.
Travessareu Anchorage (la ciutat més gran d'Alaska, uns 250 mil habitants, a l'estiu), i us dirigiu cap al nord. En unes dues hores des de la sortida d'Anchorage, arribareu a Talkeetna. Es tracta d'un petit poble d'uns 200 habitants, que serveix de base per fer l'ascensió del McKinley. En el vostre cas, només per fer-ne un sobrevol a l'endemà.
Passejada pel carrer major (no n'hi ha masses més), sopar a un dels animats restaurants, i a dormir, que de ben segur estareu cansats de la llarga jornada.


Serveis Inclosos:

- Lloguer de Cotxe: 16-06-2015 al 27-06-2015 - Cotxe de categoria "Intermitja", corresponent a un Mazda 3 Skyativ (o similar). Capacitat per 5 persones, 2 maletes grans, 2 maletes petites, canvi automàtic, aire condicionat. Inclou quilometratge il·limitat, assegurança amb franquícia per col·lisió o robatori, cobertura addicional de responsabilitat civil, taxes locals i d`aeroport, conductors addicionals i dipòsit de benzina (es pot tornar buit).

- Allotjament: Chinook Wind Cabins: A la entrada de Talkeetna. Són 5 cabanes ben cuidades, a tocar del carrer major i del aeroport.



17-06-2015

Talkeetna - Denali
Us llevareu d'hora a causa de la diferència horària entre Catalunya i Alaska (10 hores). Hi ha un bon lloc per fer un primer esmorzar estil Alaska (molta quantitat, amb carn, patates, ous... un menjar no estrictament sa, però molt bo, si més pel primer dia). Seguidament, anireu cap a l'aeroport de Talkeetna, per fer el sobrevol del Denali, amb aterratge en una glacera.
A la tornada, agafareu el vostre cotxe, i us dirigireu cap al parc nacional de Denali. Són uns 265 km (gairebé tres hores) en les que podreu contemplar el McKinley (si fa bon temps i els núvols no el tapen, el temps a Alaska sempre és ple de sorpreses de tota mena). En arribar a Denali, us instal·leu al vostre hotel i trasllat cap al parc per recollir els bitllets de l'excursió de l'endemà. Temps per visitar la zona oberta del parc (fins a la milla 14 es permet anar-hi amb el vehicle privat), i si teniu sort, ensopegareu amb caribús.
Tornada cap a l'hotel, sopar.


Serveis Inclosos:

- Activitat: Sobrevol del McKinley i aterratge en glacera: sortida des de l'aeroport de Talkeetna, en una avioneta d'unes 10 places, i que disposa d'uns esquis adaptats al tren d'aterratge. Vol d'uns 20 minuts, fins arribar a prop del McKinley (6.194 metres). Es fa la volta a la muntanya i seguidament s'aterra en una de les glaceres que neixen del McKinley. Un cop aterrats, es permet baixar, durant 10 o 15 minuts (segons el temps, molt variable). Enlairament i tornada cap a Tallkeetna. En total, l'excursió té una durada d'unes dues hores.
Nota important: aquesta excursió té un alt grau de cancelacions, a causa del clima. Si l'excursió no es pot fer a l`hora prevista, us demanaran si la voleu fer més tard, o si en voleu fer una altra. Si no accepteu, per la raó que sigui, ens retornen el total de l'import de l'excursió, que nosaltres us traspassem a la vostra tornada del viatge. Aquest fet és aplicable a la resta d'activitats a Alaska.

- Allotjament: Denali Grizzly Bear Resort: Motel al sud del parc nacional de Denali, ofereix habitacions amb dos llits dobles i balcó.



18-06-2015

Parc Nacional de Denali
Possiblement hagueu de matinar, l'excursió d'avui a l'interior del parc nacional de Denali pot sortir a partir de les 5 de la matinada (normalment entre les 6 i les 8). Esmorzeu bé, i pujada a l'autobús que us durà, durant unes 8 hores, per dins del parc. S'arriba fins el km 100, amb diverses parades en les quals es pot baixar de l'autobús.
Tornada per la tarda, amb temps lliure per anar a fer alguna altra activitat (ràfting, quads, anar a cavall...).
Tornada a l'hotel i sopar.


Serveis Inclosos:

- Activitat: Toundra Wilderness Tour. Excursió en autobus, amb xofer - guia en anglès. Té una durada de 8 hores, i es fa un recorregut d'anada i tornada per la pista cap a l'interior de Denali, fins a l`area del riu Toklat, uns 100 km des de la porta del parc. Es fan diverses parades, d'uns 10 o 15 minuts cadascuna, permetent baixar de l'autobus. Inclou un menjar tipus pícnic (en una caixeta que donen en pujar). Si es surt pel matí, sol ser a les 6 o a les 7h. Si es surt per la tarda, sol ser a les 13 o les 14h.
Hi ha bones opcions d`observació de fauna, com ara óssos grizzly, cabres de muntanya, alces, cèrvols, caribús... i si el temps acompanya, hi ha une smolt bones vistes del McKinley.

- Allotjament: Denali Grizzly Bear Resort: Motel al sud del parc nacional de Denali, ofereix habitacions amb dos llits dobles i balcó.



19-06-2015

Denali - Fairbanks
Podeu dedicar el matí a altres activitats com les que us esmento pel dia anterior. Sortida en direcció cap al nord. Hi ha pocs pobles en la ruta cap a Fairbanks. El més destacat és Nenana, popular per una curiosa loteria (per veure qui encerta quan es desglaçarà el riu a la primavera següent). Arribada a Fairbanks en aproximadament 3 hores. Ciutat d'origen miner (s'hi va trobar or, amb la corresponent "febre"), té uns 50 mil habitants, sense masses atractius. Podeu anar al nord de la ciutat, per veure l'oleoducte d'Alaska... o si és a principis de juny o a finals d'agost, anar al parc cenral, on s'hi reuneixen grans grups d'aus migrant cap al sud o el nord.
Nit a Fairbanks.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Bridgewater: Al centre de Fairbanks, habitacions amb 1 o 2 llits "queen" (1,5m aprox).



20-06-2015

Fairbanks - Chitina
Inicieu la vostra ruta cap al sud-est, avui teniu una llarga jornada (aprox 500 km), però de gran bellesa paisatgística en molts dels seus trams. Una primera parada s'imposa al poble de North Pole, on segons els americans viu Santa Claus. De fet, es tracta d'una botiga de productes nadalencs amb un màrqueting fantàstic... En arribar a Delta Junction, us suggerim d'aturar-vos, ja que en aquest punt s'acaba l'Alaska Highway (la gran carretera construïda a corre cuita durant la II Guerra Mundial, connectant Alaska amb la resta dels Estats Units, a través del Canadà).
Continuareu cap al sud, a través de paisatges espectaculars, poc trànsit i gairebé cap poble. En arribar al creuament de Chitina, tombareu cap a l'est. Al cap de 35 milles, la carretera s'acaba, i ja sou a Chitina.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Gilpatrick`s: Hotel situat al final de la carretera que va fins Chitina, a les portes del parc nacional del Wrangeel St Elias. Autoanomenat històric, es tracta d`una petita construcció de fusta, restaurada, amb habitacions petites però amb lavabo privat, i amb un restaurant prou bo a sota.



21-06-2015

Chitina - Wrangell St Elias - Chitina
Esmorzar i trasllat cap a l'aerodrom de Chitina, per agafar l'avioneta que us durà cap a McCarthy, dins del parc nacional del Wrangell St Elias. Un cop aterrats, us traslladareu en shuttle fins Kennicott, d'on surt l'excursió guiada fins a la glacera Root. Passejada amb crampons sobre el gel. De tornada (unes 4 hores) podeu anar a menjar, visitar la resta de la mina de Kennicott i/o anar fins a McCarthy per visitar aquest poblet de 20 habitants (a l'hivern). Cap a les 5 de la tarda, teniu el vol de tornada cap a Chitina.
Resta del dia a Chitina, suggerim aneu a visitar el riu Copper, on es pesca el salmó.
Nit a Chitina.


Serveis Inclosos:

- Activitat: Vols entre Chitina i McCarthy, i excursió a la glacera Root: vol en avioneta des de l'aeròdrom de Chitina, on es deixa el cotxe, fins a McCarthy, dins del parc nacional del Wrangell St Elias. L`eqipatge màxim permès és de 10 kg per persona. Vol d'uns 30 minuts. A l'arribada a McCarthy, trasllat en shuttle fins a Kennicott.
Excursió amb guia, en anglès, fins a la glacera Root, on us posareu grampons per poder caminar sobre el gel. Durada d'unes 4 hores.
Trasllat a McCarthy en shuttle, per poder agafar el vol de tornada cap a Chitina.
Els horaris queden indicats a l'itinerari.

- Allotjament: Gilpatrick`s: Hotel situat al final de la carretera que va fins Chitina, a les portes del parc nacional del Wrangeel St Elias. Autoanomenat històric, es tracta d`una petita construcció de fusta, restaurada, amb habitacions petites però amb lavabo privat, i amb un restaurant prou bo a sota.



22-06-2015

Chitina - Valdez
Esmorzar i sortida cap a Valdez. La ruta també ofereix paisatges de gran bellesa, a mida que s'acosten cap a la costa. L'arribada a Valdez es fa a través d'un port de muntanya, glaceres a ran de carretera, i una forta baixada cap a la badia a través d'un canó.
Valdez té un port esportiu i pescador, i el final de l'oleoducte d'Alaska, a l'altra banda de la badia. Recomano anar cap allà. ja que hi ha un indret on es concentren els salmons i moltes altres bèsties que se'ls mengen. Si es desitja, a Valdez s'hi pot fer alguna excursió en kaiak. A més, hi ha un bon restaurant on menjar peix.
En algun moment de la tarda (quan siguin oberts) us caldrà anar a l'estació de ferris, a tocar del port, per recollir els vostres bitllets del dia següent, i us confirmin l'hora que heu de ser a la cua per entrar al ferri.
Nit a Valdez.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Harbour Inn: A Valdez, al port. Habitacions amb dos llits dobles, inclou esmorzar. A prop de la terminal de ferris.



23-06-2015

Valdez - Prince William Sound - Seward
Heu de ser ben d'hora a la cua del ferri, per entrar-hi amb cotxe. Es pot esmorzar al ferri, que durant unes 5 hores us trasllada a través del Prince William Sound cap a Whittier. Travesseu a través de blocs de gel de les glaceres, entre paisatges boirosos de muntanya. Sol fer fred, però la ruta bé demana, de tant en tant, de sortir a fora per gaudir del paisatge.
Arribada al petit port de Whittier. Travesseu el túnel del Portage (alerta, molt estret, pas alternatiu cada mitja hora en una i altra direcció, es circula sobre una via de tren), i des d'allà ja enfileu cap a Seward (menys de dues hores de ruta). La carretera és bona, amb diversos colls de muntanya, entrant a la península de Kenai.
Un cop a Seward, us instal·leu al vostre hotel, i podeu sortir a passejar pel port. Bons restaurants per menjar peix.


Serveis Inclosos:

- Ferry: Valdez - Whittier, a bord del MV Aurora
Durada de la travessa: 5h45
Sortida a las 7 del matí, cal presentar-s`hi abans de les 6h.
El MV Aurora disposa d`un "restaurant", serveixen esmorzars i dinars, bàsics. Hi ha espai per seure.

- Allotjament: Windsong Lodge: Hotel tot just entrant a Seward, a prop de la glacera Exit, en una zona de bosc. Habitacions amb dos llits "queen". Disposa de restaurant.



24-06-2015

Seward (Parc Nacional del Kenai Fjords)
Trasllat cap al port de Seward, des d'on surt el creuer que fa l'excursió del Kenai Fjords. Sortida d'unes 8 hores, amb grans opcions d'observació de fauna (balenes geperudes, orques, aus aquàtiques, lleons marins...) i entrada a al fiord on desemboca la glacera Northwestern.
Retorn a Seward, amb temps per anar a sopar a algun altre dels restaurants del port (sobre els que us aconsellem, com en cada indret on tenim localitzat algun bon restaurant).


Serveis Inclosos:

- Activitat: Northwestern Fjord Cruise: Creuer des de Seward, per visitar el parc nacional del Kenai Fjords. Aquest parc nacional només és accessible des del mar (excepte la glacera Exit). El creuer té una durada d'unes 8/9 hores, fent parada a Fox Island, seguint per la costa fins al Northwestern Fjord. Grans opcions d`observació de fauna, principalment balenes geperudes, orques, lleons marins, aus marines (frarets i altres). Inclou dinar bàsic i begudes calentes (tè i cafè). Es fa a bord d`un vaixell de 29 metres d'eslora i un màxim de 150 passatgers.

- Allotjament: Windsong Lodge: Hotel tot just entrant a Seward, a prop de la glacera Exit, en una zona de bosc. Habitacions amb dos llits "queen". Disposa de restaurant.



25-06-2015

Seward - Homer
Ruta cap a Homer. Desfeu la carretera que us va dur fins a Seward, però encara dins de la península de Kenai, tombeu en el creuament de la Sterling Highway (en direcció oest). Resseguiu el riu Kenai, molt popular entre els pescadors, ja que cada any hi pugen milions de salmons de diferents espècies.
En arribar a Soldotna, recomanem tombeu cap a Kenai City, on hi podreu visitar unes esglésies ortodoxes declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Són les restes de l'estada dels russos per aquestes contrades, abans que qualsevol altre europeu. Avui dia, els seus feligresos són els indígenes que es van convertir al cristianisme en ser colonitzats.
Seguiu la ruta per la costa, és possible en dies clars veure els volcans de l'altre banda de el Cook Inlet, a Katmai. Arribada a Homer, us instal·leu al vostre hotel, i aneu cap a l'Spit (escullera), on hi ha l'oficina dels organitzadors de l'excursió de l'endemà, per anar a observar els óssos grizzlis (bruns) de Katmai / Lake Clark. Us diran hora, on us heu de presentar, mesures de seguretat...
Resta del dia lliure per passejar per l'Spit, i sopar a un dels seus restaurants.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: OceanShores: Motel a Homer amb molt bones vistes, habitacions grans amb 2 llits "queen" (1,5m amplada).



26-06-2015

Homer (Katmai - Lake Clark)
Avui teniu l'excursió per anar a observar els óssos grizzli a Katmai / Lake Clark. Pot ser de bon matí o per la tarda, segons disponibilitat, situació climatològica i marees (entre altres). Us n'hauran informat el dia abans, i avui us tornaran a repetir les mesures de seguretat (que també us haurem donat per escrit). L'excursió dura unes 7 hores (màxim, amb unes tres hores d'estada amb els óssos), es vola en avioneta cap a Katmai o Lake Clark, s'aterra a una platja, i es camina fins a on són els óssos. Important, cal poder caminar sense dificultat ni ajuda de ningú. Si el guia / pilot considera que algú no està en la forma física deguda, pot negar-li el dret a participar en l'excursió.
Retorn a Homer, resta del dia lliure.


Serveis Inclosos:

- Activitat: Observació dels óssos grizzlly al parc nacional de Katmai o Lake Clark: Sortida pel matí o tarda en funció de les merees i condicions metereològiques. Normalment, no es sap fins el dia abans, en arribar a Homer. Sortida en avioneta tipus Cessna (màxim 5 persones), es vola (entre 1h i 1h30m) fins a Katmai o Lake Clark (on siguin els óssos). Aterratge en una platja, prop del lloc on hagin detectat els óssos. Cal caminar (màxim 3 km) fins poder-los observar. No hi ha tanques ni cap protecció entre els óssos i el grup. Cal seguir normes estrictes de seguretat. Important: el guia pot no admetre algú dins del grup, sota el seu únic criteri, si no està en condicions de caminar sense ser ajudat ni aturar-se.

- Allotjament: OceanShores: Motel a Homer amb molt bones vistes, habitacions grans amb 2 llits "queen" (1,5m amplada).



27-06-2015

Homer - Anchorage - Juneau
Tornada cap a Anchorage, per la Sterling Highway i, en sortir de la península de Kenai travessant el Turnigam Arm (zona de grans marees). Arribada a Anchorage en unes 4 o 5 hores. L'aeroport és al sud de la ciutat, just per on arribareu. Deixeu el cotxe de lloguer, factureu l'equipatge, i sortida del vol. En poc més d'hora i mitja, aterrareu a Juneau, la capital d'Alaska. Trasllat cap al vostre hotel a prop de l'aeroport i la estació de ferris.
Nit a Juneau.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Westmark Baranoff: Hotel de la cadena Westmark, ben situat al centre de Juneau. Habitacions correctes.



28-06-2015

Juneau - Haines - Haines Junction
De bon matí, trasllat cap a l'estació de ferris, per agafar el que surt cap a Juneau. La travessa entre illes, muntanyes i canals dura unes 4h30. En arribar a Haines, agafareu el vostre cotxe de lloguer, i iniciareu la ruta cap al Yukon. Primer seguireu el curs del riu, amb diferents miradors, grans opcions de veure àligues i altra fauna (tot depen del salmó que estigui remuntant el riu). És una zona de boscos amb grans arbres. De cop i volta, la carretera comença a pujar, i al cap d'una estona trobareu la frontera canadenca, gairebé dalt del coll. Es tracta del Chilkat Pass, una de les rutes mítiques del comerç i dels buscadors d'or cap al Yukon. Sol bufar vent, el paisatge és de tundra de muntanya. Des d'allà, teniu encara gairebé unes tres hores fins a Haines Junction, vorejant el parc nacional de Kluane.
Arribada a Haines Junction, on podreu sopar i passar la nit.


Serveis Inclosos:

- Lloguer de Cotxe: 28-06-2015 al 21-06-2015 - Cotxe de categoria "Intermitja", corresponent a un Mazda 3 Skyativ (o similar). Capacitat per 5 persones, 2 maletes grans, 2 maletes petites, canvi automàtic, aire condicionat. Inclou quilometratge il·limitat, assegurança amb franquícia per col·lisió o robatori, cobertura addicional de responsabilitat civil, taxes locals i d`aeroport.

- Allotjament: The Raven: L`hotel per excel·lència a Haines Junction, possiblement el millor d`aquest poble - creuament. Poques habitacions, molt ben cuidat i atenció molt amable.



29-06-2015

Haines Junction - Kluane - Whitehorse
Recomanem agafeu la Alaska Highway, com si anéssiu cap a Alaska central. En menys d'una hora, arribareu al llac Kluane, que podreu visitar. Torneu enrera, cap a Haines Junction, i agafeu la carretera que us durà fins a Whitehorse, en menys de dues hores. Un cop arribats a la capital del Yukon, us instal·leu al vostre hotel, i suggereixo aneu fins al proper llac Laberge, un altre dels indrets mítics de la ruta de l'or de Dawson City. A Whitehorse, també podeu visitar el museu de Beringia, sobre l'època glaciar. I no deixeu tampoc d'anar a passejar una estona per la vora del riu Yukon.
Nit a Whitehorse.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Gold Rush Inn: Hotel al centre de Whitehorse, pertany a la cadena Best Western. Habitació "deluxe", amb un o dos llits tipus "queen".



30-06-2015

Whitehorse - Skagway - Haines
Seguiu la vostra ruta cap al sud, agafant un tram de l'anomenada Alaska Highway (que ja heu trobat anant cap a Tok). Arribareu a Carmacks, on hi ha un petit museu i la parada final del tren del Whitepass. També val la pena visitar el "desert" més petit del món (una zona de dunes) i el llac que envolta aquest poble. Des d'aquest punt, anireu entrant en l'anomenat Chilkoot Pass. ës la ruta triada per la majoria dels cercadors d'or, per anar des del port de Skagway, a Alaska, cap al Yukon. Deixant de banda l'interès històric de la ruta, aquesta destaca pels seus paisatges de muntanya i el vent que hi sol bufar.
En arribar al coll, trobareu la frontera dels Estats Units, i torneu a entrar a Alaska. Tant bon punt s'inicia la baixada, el paisatge canvia radicalment: boscos, pluja, boira, i verd per tot arreu. La major part de la curta baixada fins a Skagway, podreu veure a l'altra banda de la vall el tren del Whitepass.
Arribada a Skagway, un poble que sol agradar més o menys en funció del nombre de creuers que hi hagi aquell dia. Tot es concentra en un carrer, amb nombroses joieries. Hi ha un petit però interessant museu dels temps de la febre d'or. Al final del carrer hi ha el port i hi trobareu la terminal del ferri, que us durà en poc més d'una hora fins a Haines.
Desembarqueu, i en pocs minuts sereu a Haines: res a veure amb Skagway, aquí no hi ha massa turistes. Aneu fins el vostre hotel, i temps lliure per passejar per aquest poblet (per mi, amb encant) de la costa del sud-est d'Alaska.
Nit a Haines.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Halsinglad: Petit hotel, construcció de fusta, amb encant, molt ben cuidat. Té un bon restaurant, amb varietat de cerveses.



01-07-2015

Haines - Juneau
Matí lliure a Haines, amb possibilitats de fer una excursió per a l'observació de fauna o anar a veure els boscos a ran del riu. Per la tarda, trasllat cap a l'estació de ferri, per agafar el que us durà cap a Juneau. Arribada pel vespre, i trasllat cap al vostre.
Nit a Juneau.


Serveis Inclosos:

- Allotjament: Westmark Baranoff: Hotel de la cadena Westmark, ben situat al centre de Juneau. Habitacions correctes.



02-07-2015

Juneau - Aeroport
Sortida del vol cap a Anchorage, pel matí. Enllaça amb el vol de tornada. Nit en vol.


03-07-2015

Arribada a Barcelona.


Serveis inclosos en el preu del viatge


- Tots els "serveis inclosos" especificats a l'itinerari detallat.
- Itinerari detallat i ampliat.
- Dossier informatiu: informació del país, consells pràctics, localització dels hotels, gastronomia....
- Enviament de la documentació del viatge per servei de missatgeria 24h.
- Mapa de carreteres d`Alaska i el Yukon.
- Assegurança de viatge i anul·lació: Class Vip 6000, de la companyia ARAG. Inclou anulació fins a 6000 euros per persona, i despeses mèdiques durant el viatge. Podeu consultar les condicions de l`assegurança en aquest enllaç.

Serveis no inclosos en el preu del viatge


- Els menjars i les begudes no especificats en els serveis inclosos de l'itinerari detallat.
- Altres activitats no incloses a l'itinerari detallat.
- Assegurances contractades en destinació, no incloses en els serveis inclosos de l'itinerari detallat.
- Altres serveis no indicats clarament en l'itinerari detallat o els serveis inclosos en el preu del viatge.

Preu del viatge

Preu per persona:

4645 euros, més els vols


Preu del vol per persona:

1550 € por persona


Estudi Marta Sansa